Dvojno senčilo v enem samem videzu

Če smo do sedaj pri ličenju uporabljale zgolj eno samo senčilo, se bo to v kratkem spremenilo, saj lepotni trendi narekujejo drugače. Pri ličenju obraza nam družbo dela prava množica ličil, zakaj bi bilo pri ličenju oči kaj drugače? Kljub temu pa uporaba dveh senčil ni nič kaj zapletena, sledi spodnjim nasvetom in kaj kmalu boš postala prava mojstrica 'duo' senčenja oči.

Pripravili smo ti kratek postopek ličenja oči z dvema senčiloma v temnih barvah:

1#korak

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Za začetek uporabi primer, ki ti bo pomagal ohraniti vsa ličila na mestu. Potem se loti ličenja oči, najprej s črtalom za oči nariši tanko črtico, ki jo ob konicah obrni navzgor in podaljšaj, tako da se skorajda dotika repa obrvi. S črtalom obkroži tudi spodnjo veko.

2# korak


Za nanašanje črnega senčila uporabi čopič in z njim obarvaj predel nad črtico ter narahlo zamešaj proti gubi. Pazi! Predel nad podaljšanim črtalom naj bo bolj črn, medtem ko na gubi pusti prostoru za drugo vrsto senčila.

3# korak

 

A post shared by @_mymakeup__ on


S čopičem nanesi rahlo ožgano oranžkasto senčilo vzdolž gube tako, da se narahlo dotika črnega senčila nad črtico. Potem uporabi mehak čopič, da zabrišeš mejo med senčiloma. Nekaj oranžnega senčila nanesi tudi pod črtico in zabriši mejo.

Preberite še: Kaj bi povedale mlajši različici sebe o ličenju?

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York 24 Karat - Nudes

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Skrivnosti profesionalcev ličenja: Ličenje okroglega obraza

Ovalna fiziognomija, nekako značilna za naše kraje, že dlje časa ni moderna. Ličenje okroglega obraza predvideva nekaj strateških korakov, ki se jih p...