Edini priročnik za urejanje obrvi, ki ga potrebuješ

Če ti oblikovanje obrvi še vedno dela težave, ne skrbi! To je edini priročnik, ki ga potrebuješ, da bi svoje obrvi privedla do popolnosti.

Urejene obrvi


Da bi se lahko prepustila avanturi, moraš biti prepričana, da so tvoje obrvi čiste in urejene. Vedno jih oblikuj glede na obliko obraza. Za to potrebuješ ščetko za česanje obrvi, pinceto, ki lahko zagrabi tudi najbolj drobne dlačice, in povečevalno ogledalo.

Začni s svinčnikom


Dobro naostren svinčnik je najboljši prijatelj tvojega podviga. Ko si si oblikovala obrvi, s svinčnikom nežno povleci po spodnjem robu obrvi, da bi jih definirala, nato preidi na zgornji rob. Srednji del obrvi naj ostane prazen.

Čas je za sence


Sedaj je čas, da izpopolniš praznine in definiraš srednji del obrvi. Potrebuješ dva odtenka senc – svetlejšega in temnejšega. Začni s temnejšim odtenkom in ga nanesi od konca do sredine obrvi, nato od sredine do samega začetka nanesi svetlejši odtenek. Na ta način boš ustvarila ombre efekt in svojim obrvem podarila povsem naraven izgled.

Zadnji, a ne najmanj pomemben korak


Ko definiraš konture in izpopolniš vse praznine nastopi čas za utrjevanje obrvi. Izberi namensko maskaro za obrvi v odtenku, približno enakem tvojim obrvem. Maskara utrdi dlačice, da izgledajo urejeno in popolnoma naravno. Če se zgodi, da nanaseš preveč svinčnika ali maskare, za popravilo napak uporabi korektor. 

Preberi še: Najpogostejše napake pri urejanju obrvi

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Brow Artist Xpert 105 Brunette

  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Medium to Dark

  • L'Oréal Paris Brow Artist Sculpt 02 Brunette

Povezane teme: oči , obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Predstavljamo nove trende ličenja s Paris Fashion Week-a

Katerega od obeh trendov boš najprej preizkusila...