Elsa Hosk v vlogi nove ambasadorke znake BIOTHERM

Top model in športnica v popolnosti uteleša Biothermovo filozofijo Live More»Biothermove vrednote se povsem skladajo z mojo življenjsko filozofijo: živi življenje s polnimi pljučiBiti ambasadorka te znamke je velika čast,« pravi sedemindvajsetletna zvezda. 

S formulacijami za vsak tip kože in življenjski slog Biotherm povsem izpolnjuje potrebe Elsine nordijske polti in pospešenega delovnega ritma»Imam tipično švedsko svetlo polt, zaradi dela pa sem pogosto izpostavljena soncu in nosim veliko ličil,« pravi Elsa. »Zato potrebujem rešitve za nego kože, ki zares dajejo vidne rezultate, in Biotherm je tu idealna izbira.«

Elsa, ki se je pridružila elitni ekipi Biothermovih modelov, ki so tudi športniki, predstavlja novo generacijo žensk, ki sta jim vrhunska forma in zdravje sopomenka za lepoto. »Športnica sem postala, preden sem začela kariero modela in se še danes ukvarjam s številnimi športi, kot sta boks in pilates. Biotherm razume moj življenjski slog, in to je slog aktivne ženske nadaljuje Elsa. 

»Kot model in aktivno športnico Elso odlikuje zelo dinamičen tip lepote. Zato v popolnosti uteleša Biothermov pristop k lepoti, ki temelji na dobri formi in zdravju,« pravi David Fridlevski, glavni direktor Biotherma.

Elsa Hosk je julija prvič nastopila v vlogi Biothermove ambasadorke na Instagramu @BIOTHERM. Manekenka z bivališčem v New Yorku se pridružuje Biothermovi ekipi Live More, v kateri sta supermodel Christy Turlington Burns in Victorijin angelček Candice Swanepoel. Zastopala bo Biothermove vodilne franšize na področju nege kože, vključno z njihovo najbolj prodajano vlažilno kremo Aquasource.

Spremljaj Elso Hosk na Instagramu: @HOSKELSA!


Preberi še: Hidratacija krši lastna pravila in prinaša vse naenkrat: Biotherm Aquasource Everplump!

Povezane teme: nega

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make up triki za svež videz obraza

reba je obvladati vse izzive, ki nam prinašajo utrujenost, neprespane noči, drobne in tiste malo večje gube, podočnjake … Kako pa je naša koža lahko v...