Ena paleta – tri rešitve

Infallible Total Cover popravlja polt pri kateri koli priložnosti in pripravlja obraz za nanos tekočega pudra. Vsebuje pet barvno različnih kremastih korektorjev, ki se enostavno blendirajo in jih lahko učinkovito uporabljajo tudi make-up amaterji.

Bež


Prvi korektor je idealen za pokrivanje temnih kolobarjev okoli oči. Trije bež odtenki za tri različne polti kože odlično prekrivajo neželene modre podočnjake in dajo vašemu obrazu svežino in navidez manj utrujen izgled. Vse to je mogoče zaradi sposobnosti toplih odtenkov, ki nevtralizirajo hladne – prava likovna umetnost v paleti za ličenje.

Zelena


Če se soočate s težavo pretiranega rdečila na obrazu, vam bo zelena Total Cover pomagala, da ga prekrijete. Lahko ga uporabljate na katerem koli delu obraza, še posebej pa je priporočljiv, v kolikor želite skriti mozolje, rdeče brazgotine ali opekline od sonca. Na ta način se barva polti izenači in tako je vaš obraz pripravljen za nanašanje tekoče tonirane podlage v ustreznem odtenku.

Vijolična


Vijolični korektor, verjetno najzanimivejši od vseh, v tem večnamenskem make-up paketu ustvarja čudeže, če iščete rešitev za manj ali bolj rumeno kožo obraza. Odvisno od področja, ki ga želite prekriti, ta odtenek lahko nanesete v tanki plasti preko celega obraza ali pa le na določena mesta.

Kot da nam L'Oréal Paris želi reči voilaen izdelek, tri presenečenja!

Več na: Posnemaj videz: Thylane Blondeau

Povezane teme: make up , senčenje obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up nasveti: Kaj to pomlad moraš imeti v svoji torbici

Pomlad je tu, in čeprav sonce še ne pripeka tako, kot bi si vsi želeli, je čas, da osvežiš opremo v svoji torbici...