Ena šminka za vse tone kože

Odhod v drogerijo z namenom nakupa nove šminke je lahko preprosta naloga le takrat, ko kupujemo že večkrat preizkušen izdelek in poznamo njegov točen opis (konkreten odtenek in izbranega proizvajalca). Kaj pa, če se v to avanturo podamo tako rekoč “iz nule” in nimamo niti najmanjše predstave, kaj bi lahko ustrezalo našemu tenu, podtonu kože, naravni barvi ustnic … Težave postanejo še večje, če iščemo rdečo šminko.

Vse, ki ste se že neštetokrat znašle v situaciji, da pred “tisto pravo” kupite 20 zgrešenih nians, veste, da je to prava nočna mora! V trgovinah v glavnem ni ali hitro zmanjka testnih vzorcev, zato šmink ne morete niti preizkusiti. Vse se pretvori v golo ugibanje, nakup “na slepo”, razočaranje po prihodu domov in, konec koncev, na nepotrebno zapravljanje denarja. Sedaj pa si zamisli, koliko lažje bi bilo življenje, če bi en in isti odtenek šminke ustrezal prav vsakemu tenu?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Senzacija u svetu lepote

Naj ti prišepnemo novost – nič več ni treba sanjariti o tem, saj takšen izdelek prav zares obstaja! Odkrita je revolucionarna formula, ki povsem spreminja pravila igre v svetu lepote. Kreirana je iz posebej izbranih pigmentov in preizkušena na 50 različnih tonih kože, kjer se je izkazalo, da enako mamljivo pristaja prav vsem!

Danes obstaja na desetine in desetine različnih odtenkov pudra, to vsi dobro vemo. Ko govorimo o podlagi, je takšen barvni spekter nekako logičen, kaj pa je s šminkami? Tudi te vsebujejo različne podtone, ki laskajo ali škodijo tvoji polti, ko pa vse dostopne barve pomnožimo še z nepreglednim nizom odtenkov in jih delimo s tipi tena, dobimo enačbo, v kateri se izgubijo tudi najpametnejši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Zadovoljstvo je zagotovljeno!

Na srečo je kozmetična industrija odkrila rešitev, ki deluje povsem v prid kupca. Kar najbolj so se potrudili, da nam olajšajo iskanje. Nič več gledanja v čudežno kroglo (ki bi ti lahko izdala odgovor, ali ti določena šminka pristaja ali ne), nič več izgubljanja časa in metanja denarja stran. Zdaj imaš lahko tisto, kar si od nekdaj želela – senzacionalne in zapeljive ustnice, vselej obarvane v odtenek, ki ti najlepše pristaja, seveda pa tudi bistveno olajšan nakup.

Brez napake

Univerzalna satenasta šminka kozmetične hiše Maybelline iz New Yorka v nevtralnih, roza, vijoličnih in nepogrešljivih rdečih odtenkih se v trenutku prilagodi tvoji polti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Popoln spoj pigmentov, ki ga formula vsebuje, je videti enako čarobno na temnem, srednjem ali svetlem tenu, pa tudi na vseh prehodnih kombinacijah med njimi. Zaradi idealnega razmerja sestavin je končno doseženo ravnotežje modrega in rumenega podtona, to pa je tudi razlog, da ta obstojna šminka lepo pristaja prav vsem.

Kremna tekstura odlično hidrira in neguje ustnice, izvleček medu pa jim zagotavlja neverjetno gladkost in prijeten občutek skozi cel dan. Ustnice bodo videti polnejše, bolj zdrave in izzivalnejše kot kdajkoli prej, zahvaljujoč visoki stopnji pigmentiranosti.

Vemo, da se vedno najdejo “nejeverni Tomaži”, ki skeptično gledajo na novosti, vendar prav vsi, ki so že preizkusili to revolucionarno šminko, pravijo, da na njej preprosto ni napake. Nekdaj zahteven nakup rdeče šminke je postal pravi užitek in sprostitev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Preberi še: Poročno ličenje: kako izbrati pravega mojstra ličenja

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Ruby For Me 385

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Plum For Me 388

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

Povezane teme: make up , šminka, ustnice, mat, trend , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Vodič ličenja: Čas je za platinasti New York Look

Sproščen naraven videz lahko enako deluje enako učinkovito kot »full coverage make up«, če le uporabiš prave izdelke in jih pravilno naneseš. V ta nam...