Festivalski makeup videz by Ajda Sitar

Lani sem sama obiskala kar tri, letos sem jih preskočila, a zato nič manj navdušeno spremljala nove modne in lepotne smernice, ki so jih prinesli. Festivali namreč prav vedno prinesejo nekaj svežine na modno in lepotno sceno. Katere so ključne smernice letos?

1. BARVITI LASJE

Barviti lasje so zagotovo trend številka 1, ki je v letošnjem poletju vladal na področju frizur. Še posebej je značilen za sproščene priložnosti in zabave, kot so tudi različni festivali. L'Oréal je na police drogerij prinesel kar nekaj izbir za lasno preobrazbo. Jaz sem posegla po L'Oréal Colorista Washout barvi v tubi. Vijoličen odtenek »purple« je na mojih laseh obstal kar nekaj pranj in popestril moj videz.

2. NEKAJ BARVE TUDI NA OČEH

Festivalsko poletje sama povezujem z nekoliko bolj drznimi barvnimi izbirami tudi na očeh. Ujemajoče z mojo barvo las sem se odločila tudi za vijolično kombinacijo na vekah iz palete senčil L'Oréal Paris La Palette Ombree Smoky. Trepalnice sem poudarila z L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskaro.

3. SIJOČA KOŽA Z NARAVNIM FINIŠEM

Veliki lepotni trend sijoče kože, ki izgleda kar se da naravno, je po mojem mnenju ključen tudi pri festivalskih makeup videzih. L'Oréal Nude Magique Cushion podlaga doda zdrav sijaj, L'Oréal Infallible Sculpt paleta za senčenje in osvetljevanje pa nekaj ostrine. Za nekaj dodatne barve je super izbira L'Oréal Infaillible Blush Paint paleta.

Preberi še: TEKOČA PODLAGA, KI TO NI (MENE JE NAVDUŠILA!) by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Nude Magique Cushion

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette

  • L'Oréal Paris Infaillible Sculpt Contour Palette

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oréal Paris Colorista Washout

Povezane teme: frizura, slog, moda, Ajda Sitar, poletni make up, colorista

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naliči se kot ena največjih modnih ikon

Lepotica ima za seboj zavidljivo kariero modela, številne naslovnice modnih časopisov, modne revije najslavnejših modnih znamk, pojavljanja v filmih, ...