Fiber maskara vs. Umetne trepalnice

Včasih zelo priljubljene fiber maskare z vlakni so za nekaj časa potihnile, v sedanjem času pa na modnih brveh in v lepotnem svetu spet dobivajo vse večji pomen in se brez težav kosajo tudi z umetnimi trepalnicami, še več, vedno več lepotnih poznavalcev prisega na tovrstne maskare.

Moč maskare


Fiber maskare so odlične za vse, ki se ne znajdejo najbolje z umetnimi trepalnicami, saj so precej enostavnejše za nanos, v zadnjem času pa se je izboljšala tudi sama formula zaradi česar so se vnovič zavihtele na lepotni piedestal. Ob nanosu namreč vaše trepalnice izgledajo nadvse realistično, medtem ko lahko izbirate med različnimi videzi, ki so pogojeni z nanosi.

Z maskaro tako lahko uravnavate svoj videza, vse od popolno minimalističnega z le nekaj nanosi do močno poudarjenih trepalnic. Čez dan lahko prisegate na eleganten videz, zvečer pa z dodatnim nanosom poskrbite za 'pop up' videz.

V čem je trik?


So povsem enostavne za uporabo, medtem ko umetne trepalnice kaj hitro povzročijo polno zapletov in zahtevajo nekoliko več časa, zato jih strokovnjaki priporočajo le za posebne priložnosti.  Medtem ko za naraven videz izberite raje fiber maskaro, ki bo podaljšala vaše trepalnice in še dodatno  poudarila vaš pogled.

Preberi več: Kako do super gostih in dolgih trepalnic z maskaro, ki je drugačna? by Ajda Sitar

Povezane teme: maskara, oči , trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trajno barvanje trepalnic: za in proti

Trajno barvanje trepalnic je oblika trajnega ličenja, ki je postala še popularnejša po ekspanziji postopka minivala ali trajnega kodranja trepalnic, m...