Fit me ali Affinitone?

Namesto vas smo primerjali ta dva izdelka, da bi vam pomagali pri izbiri in odpravili vaše dvome.

Affinitone

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Linijo Affinitone sestavlja nekaj tekočih pudrov, ki so narejeni z namenom, da izpolnijo pričakovanja žensk iz celega sveta. To so Affinitone, Affinitone 24H, Affinitone Minelar in Affinimat. Lahka tekstura, ki je osnova vsakega Affinitone pudra, omogoča koži, da diha, celo tudi takrat, ko morate biti naličene čez cel dan. Formula je bogata z vitaminom E, ki ščiti in neguje kožo.

Odvisno od priložnosti in videza, ki ga želite doseči, lahko vedno izberete Affinitone 24h tekoči puder, ki vam zagotavlja obstojnost in prekrivnost čez cel dan. Če imate občutljivo kožo, vam svetujemo, da uporabljate Affinitone Mineral tekoči puder. V kolikor želite imeti mat učinek na svojem obrazu, je za vas idealna izbira vsekakor Affinimat. Prepričani smo, da se bo srečanje s tem pudrom pretvorilo v „ljubezen na prvi pogled“.

Vsekakor vam linija Affinitone ponuja veliko izbiro pudrov, vaše je le, da izberete izdelek v skladu z vašimi željami in potrebami.

Fit me

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Drugi izdelek znane blagovne znamke je Fit Me. Fit Me je tekoči puder, ki neguje kožo in jo ščiti pred negativnimi vplivi zunanjih faktorjev, kot so UV žarki. Ravno zato je ta puder idealen za dni, ko nam je poleg ličil potrebna tudi zaščita.

Zaščitni faktor tega pudra je SPF 18. 5D pigmentna tehnologija zagotavlja lahko in popolnoma naravno prilagajanje odtenka pudra vaši polti. Ta puder ne vsebuje olj, voska in podobnih sestavin. Fit Me omogoča koži, da diha in jo osveži. Ravno zato je tudi idealna izbira za dnevno ličenje. Zaradi njegove sestave in lahke teksture, ki se prilagaja obrazu, je popoln za dnevni videz.   

Več na: Tekoči puder za dnevni in večerni videz

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me 110 Classic Ivory

  • Maybelline New York Fit Me 130 Buff Beige

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder, mat, dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Ena šminka za vse tone kože

Odhod v drogerijo z namenom nakupa nove šminke je lahko preprosta naloga le takrat, ko kupujemo že večkrat preizkušen izdelek. Težave postanejo še več...