Geometrijske linije na vekah

Mogoče geometrija ni bila ravno tvoja priljubljena veja matematike, vendar od kar si zaključila z domačimi nalogami, opažaš da niti ni tako strašno težka kot se ti je zdela v šoli.  Sedaj ugotavljaš, da geometrijske linije niso le osnova v modi, vendar tudi pri ličenju. Postali so absolutni hit!

Glede  na to, da je letošnjo jesen črtalo v trendu, smo zate pripravili nekaj nasvetov, kako ga lahko uporabiš na zanimiv in drugačen način.

Kdo naj nosi geometrijske linije na vekah?


Vsa dekleta, ki rada eksperimentirajo! In tudi vsa tista dekleta, ki želijo, da njihov makeup videz govori namesto njih. Ta dekleta so kategorična in spontana.

Kdaj jih nositi?

Geomtrijske linije so idealna izbira za večerni izhod, še posebej čez vikend. Le-te na vekah privlačijo pozornost in ravno zaradi tega jih, seveda, v kolikor ne marate biti v središču pozornosti, ni najbolje nositi čez dan. Vsekakor pa ne moreš tega vedeti, če nisi poskusila, kajne?

Kako jih narisati?


Za začetek izberi barvo. Letošnjo jesen je dovoljeno vse. Vendar, ko gre za nanašanje, bodi potrpežljiva. Potrudi se, da se roka ne trese in nasloni komolec na trdo podlago, medtem ko nanašaš črtalo. Da bi nanesla natančne linije, potrebuješ ustrezen čopič za nanašanje črtala. Zato ti svetujemo, da uporabiš tanek in poševen čopič. Če v svoji kozmetični torbici nimaš takšnega čopiča, lahko vedno uporabič črtalo z zakrivljeno konico, s katero boš lahko naredila popolno in natančno linijo na vekah. Vsekakor pa lahko uporabiš tudi svojo domišljijo.

Preberite še: Kam vse lahko naneseš osvetljevalec

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Senčila za oči v retro stilu: osemdesete so spet tu

Če misliš, da so make up trendi stvar preteklosti, si se močno zmotila. Počasi se poslavljamo od devetdesetih in se vračamo še eno desetletje nazaj, v...