Gigi Hadid in Josephin Skriver – ličila z rdeče preproge!

Maybelline New York ambasadorki Gigi Hadid in Josephine Skriver sta se pojavili na rdeči preprogi 2018 CFDA Awards, naličeni s širom oboževano tekočo šminko Maybelline New York Superstay Matte Ink, v odtenkih Heroine i Believer.

Gigi Hadid

gigi hadid cfda

Inspiracija:Inspiracija za ličenje Gigi Hadid izvira iz njenega out fita, z živahno bravo ustnic, ki se popolnoma sklada z njenim videzom super modela. Glamurozne mat ustnice, ujemajoče se z njeno bleščečo kožo, so predstavljale moderno izvedbo klasičnega videza. Trepalnice so bile definirane, vendar niso metale sence na njeno naravno lepoto, prej so prispevale k videzu svežine in pomembnosti!

Obraz: Erin Parsons, uradna umetnica ličenja pri Maybelline New York, je kožo pripravila z nanašanjem podlage, nakar je na drobne nepravilnosti in pod oči nanesla korektor, da bi dosegla učinek osvetlitve. Vse to je na koncu pritrdila s pudrom za neoporečen zaključek.

Konture in lica: Za začetek je Erin nežno definirala obraz in nanesla bronzer. Na vrhove ličnic, notranje kotičke oči, nad ustnico in po dolžini nosa je nanesla highlighter, pri čemer je kombinirala svetlejše in temnejše odtenke.

Oči: V samem štartu je Erin v pregib očesa nanesla rjavo senco s hladnim podtonom, nato je znotraj očesa, pod gornje trepalnice nanesla črno barvico v gelu, da bi dosegla še večjo definiranost. Nazadnje je na trepalnice nanesla maskaro z učinkom dodatnega volumna. Erin je uporabljala precizno barvico za obrvi, ki ustvarja videz umerjenosti in jasnosti. Da bi bile oči videti čudovito, mora vsaka dlaka stati na svojem mestu, zato je Erin, tako kot vsi profesionalci, uporabila brezbarven gel za obrvi.

Ustnice: Da bi bile ustnice videti popolno, nanašanje šminke pa bi bilo gladko, je Erin najprej naredila piling ustnic in jih zatem nahranila z lahko nego. Nato je nanesla Superstay Matte Ink tekočo šminko v odtenku Heroine, za osvežujoč pridih barvitosti.

Josephine Skriver

josephine skriver cfda

Obraz in lica: Za to priložnost je Josephin ličila Carolina Gonzales, uradna umetnica ličenja pri Maybelline New York, in njen prvi korak je predstavljalo nanašanje pudra. Zatem je nanesla osvetljujoč korektor in vse skupaj zaključila z nanašanjem pudra v prahu za neoporečen in bleščeč ten. Z rožnatim rdečilom je dosegla nežen, romantičen videz.

Oči:  Carolina je obrvi definirala z barvico v srednjem rjavem odtenku, za oči pa je uporabila sijočo roza senco. Zatem je pomešala nekaj odtenkov rdečila, da bi ustvarila nežen roza smokey eye stil, pri čemer je v notranje kotičke nanesla tudi svetlejše odtenke, s čimer se doseže videz globine. Carolina svetuje uporabo robčka pod očesom, da bi preprečili padanje sence na lica. Subtilno začrtano linijo oči je ustvarila z vijolično senco, na trepalnice pa je nanesla nekaj plasti črne maskare, da bi bile skozi celo noč polne volumna.

Ustnice: Carolina je nanesla Superstay Matte Ink tekočo šminko v odtenku Believer in s tem mojstrsko zaključila želeni videz.

Preberi še: Naliči se kot Gigi Hadid in Adriana Lima

Povezane teme: make up , svečani make up , šminka, ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Puder v kamnu: vse, kar ste si zmeraj želele vedeti

Brez tega drobnega make up pomočnika si sploh ni mogoče zamisliti vsakdana. Precej preden so na sceno stopili podlage, tekoči podri, obarvane kreme in...