Glamurozen look: Rdeča šminka in poudarjene oči

Najbrž veš, kako nenehno ponavljamo, da je pri ličenju treba najti popolno ravnotežje. To pomeni, da poudarimo ali oči ali ustnice, nikakor pa oboje hkrati. Vendar – trendi se nenehno spreminjajo, tako lahko vse pogosteje vidimo znane modele, ki eksperimentirajo z ličili na očeh in ustnicah.

Ob prihajajočih praznikih je ta trend več kot dobrodošel. Zato ti predlagamo dve ideji prazničnega make up looka, ki te bo zagotovo spremenil v zvezdo večera.

 • Klasičen način

  Klasičen način

  Ko govorimo o make up evergreenu – rdeči šminki, ne moremo mimo tega, da ti predlagamo najbolj elegantno kombinacijo, ki jo predstavljata črno črtalo in rdeča šminka. Omenjena kombinacija spominja na glamuroznost starega Hollywooda in nikogar ne pušča brezbrižnega. Tudi ti ne boš nikogar pustila nezainteresiranega, če boš na veko s črtalom nanesla debelejšo linijo in jo postopoma dvigala proti zunanjemu kotu, kar bo tvoje oči maksimalno poudarilo. Na ustnice nanesi šminko s polnim sijajem v močnem rdečem odtenku. Namesto šminke lahko uporabiš glos ali tekočo šminko v istem odtenku. Debela linija na vekah bo tvoj pogled naredili skrivnosten, s sijočo rdečo šminko pa bodo tvoje ustnice videti polnejše in sočnejše.

 • Nekaj drugačnega

  Nekaj drugačnega

  V letošnji zimi se rdeča šminka idealno ujema z … rdečimi sencami! Skoraj da ne obstaja paleta senc, ki letšnjo zimo ne bi vsebovala vsaj en odtenek rdeče. Morda rdeče sence komu delujejo nekoliko zastrašujoče, a verjemite, da se jim skupaj z rdečo šminko nihče ne more upreti. Dekleta svetlejše polti naj izberejo svetlejši rdeči odtenek, medtem ko dekletom temnejše polti popolno pristajajo temnejši toni, kot je na primer bordo. Ne glede na izbrani odtenek, strokovnjaki za make up svetujejo uporabo senc z mat zaključkom. Nato za ustnice izberi mat rdečo šminko, ki se bo čudovito ujemala z barvo in mat učinkom na vekah.

Preberite še: Najboljše palete senčil za videz zadimljenih oči

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 20 Pioneer

 • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 25 Heroine

 • Maybelline New York Sensational Liner

 • Maybelline New York The Burgundy Bar

Povezane teme: senčila za oči , rdeča šminka , svečani make up , črtalo za oči , oči , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 7 popolnih izdelkov za poletje iz Maybelline New York

Da bi razbila vrelo poletno monotonost, ti predlagamo, da eksperimentiraš z ličili, najboljši način za to pa so nakupi in preizkušanje novih izdelkov!...