Glamurozna klasika: videz mačjih oči

Ta make up trend je primeren tako za dnevni kot večerni videz. Je prava izbira, ko želiš glamurozen videz, vendar nimaš veliko časa za ličenje. Ta videz pristaja vsem odtenkom kože in las, ne glede na to, ali si plavolaska, rjavolaska ali črnolaska.

1. Potrebuješ črtalo za oči s tanjšim čopičem in maskaro za privzdigovanje in volumen trepalnic. Najpomebnejše pri tem videzu je natančno risanje »krilca« na zunanjem delu očesa, pri čemer si lahko pomagaš tako, da pred risanjem končne linije s črtalom za oči najprej zarišeš tanjšo črtico, ki jo potegneš od kotička očesa v želeni smeri – simetrično na obeh straneh.

2. Nanesi tanek sloj črtala do polovice veke, od notranjega kotička proti zunanjemu. Nato previdno in s krajšimi potezami v obeh smereh zariši debelejšo linijo, vendar pazi, da ne greš preko zunanjega kotička oči.

3. Za dramatičen videz ob koreninah spodnje linije trepalnic s črtalom potegni tanko črto, nato pa še mačkasti zaključek na zunanjem in notranjem kotičku očesa.

4. Naslednji korak je maskara. Za skrivnosten pogled nanesi večjo količino maskare na trepalnice na zunanjem delu očesa.

Ultra nasvet za zelenooka dekleta: Privošči si eksperimentiranje z barvami! Temno modri in vijoličasti odtenki črtala za oči za ultramoderen videz mačjih oči.

Dodaten nasvet? Vse napake, ki se zgodijo pri risanju s črtalom, lahko popraviš z vatirano paličico, namočeno v malce otroškega olja.

In tvoj mačji videz je gotov!

Za ta videz priporočamo

  • Master Precise Curvy by Maybelline New York

  • Superliner Superstar by L'Oreal Paris

  • Vivid Blossom Liner by Nyx

  • The Falsies Push Up Drama by Maybelline New York

Povezane teme: maskara, črtalo za oči , oči , šminka, trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Izdelki za oblikovanje obrvi: Naših top 10

Njihovo urejanje največkrat predstavlja izziv, vendar danes obstaja veliko kozmetičnih izdelkov, ki hitro, z lahkoto in predvsem učinkovito preoblikuj...