#HELLODECEMBER slavnih lepotic: Za konec leta zberimo vse trike svetovno priznanih umetnikov ličenja (FOTO)

1. Šminke v temnejših odtenkih.

 

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on


Morda si se morala zaradi njih naučiti izjemne natančnosti, vendar se ti je to zelo izplačalo. Ti je številne glamurozne in tudi romantične večere polepšal nasmeh, uokvirjen z mat bordo odtenkom?

Nasvet: Povzdigni #beautygame na višjo raven in preskusi črno šminko. Če ti to uspe, si zaslužiš velik poklon, saj si se naučila vsega in vse temne šminke tega sveta so postale tvoje najboljše prijateljice.

 

2. Tople in navihane zadimljene oči za hladne dni.

 

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on


Ni važno, ali je hladno ali celo mračno, zadimljene oči nikoli ne gredo iz mode. Primerne so za najrazličnejše priložnosti, tvoj pogled pa naredijo res izjemen.

Nasvet: Preskusi različne barve, da vidiš, katera najbolje pristaja tvojim očem, in dodaj še malce kovinskega odtenka. Priprave za leto 2017 so že v teku in k njim spadajo tudi barvite zadimljene oči. Si za akcijo?

3. Obrvi.

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on


Osnovno pravilo je, da moraš svoje obrvi ustrezno negovati; ličila so tu le zato, da jih polepšajo in poudarijo, kadar je treba. Vsak vizažist ti bo povedal, da se spremeni tvoj celoten videz, če spremeniš obliko ali debelino obrvi, in da je treba obrvem posvetiti ravno toliko pozornosti kot vsem ostalim vidikom tvoje lepote. Ravne, zaobljene - najpomembneje je, da jih imaš! Goste, drzne; take, ki dajejo tvojemu videzu posebno noto.
 

Nasvet: Ne dovoli, da bi tvoja ličila za obrvi močno odstopala od njihove naravne barve. Za posebne priložnosti, na primer nore zabave, ki so tik pred vrati, lahko na obrvi naneseš tudi malce simpatičnih bleščic, če je to seveda primerno glede na tvojo opravo in make up.

 

4. Polne ustnice, ki zapeljujejo.

 

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

Po obvezni negi ustnic, pri kateri lahko mirno uporabiš dobro staro zvijačo in ustnice zmasiraš s ščetko (za naravno rdečo barvo in tudi za naravni #plumpup), je treba pred nanosom sijaja, šminke ali celo balzama za ustnice te popolno obrobiti s svinčnikom za ustnice, česar so se letos zavedle tako rekoč vse dame tega sveta. Ta zvijača, pravzaprav mini konturiranje, je odlična za oblikovanje popolnih, sočnih ustnic. Kot nalašč za prave zapeljivke!

Nasvet: Svinčnik za ustnice se naj ujema z odtenkom šminke, mat različice pa bodo tvojemu videzu dale poseben pridih.

 

5. Fiksator

Četudi se znaš vrhunsko naličiti, bo to bolj malo zaleglo, če tvoj make up ne bo obstojen.

Nasvet: Poleg veliko vaje in vložka v dobre izdelke potrebuješ tudi dober fiksator (ali kakšen dober nadomestek), ki bo tvoj make up obdržal tam, kjer mora biti, tako da boš tudi po celem dnevu ali divjem večeru videti, kot da si se pravkar našminkala.

Priberi tudi o: Zasij kot snežna kraljica: brezhibna polt v samo nekaj korakih

Registrirajte se / Prijavite se