Hitro ličenje za poroko

Če si na vrat na nos povabljena na poročno slavje, recimo kot +1, zate odkrivamo hitro inspiracijo ličenja. Posnemaj eno od predlaganih make up izvedb in profesionalno ličenje ne bo potrebno. Bodi prepričana, da boš izredno hitro kos nalogi! Poglej si, kako se naličiti:

Rdeče, za radost

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Ne vemo, kako ji uspe, a mlada Gigi nam vsakič, ko se pojavi, vzame dah. Pa tudi ti ga boš! Dva ključna trenutka: perfektno toniran obraz in perfektno začrtane rdeče ustnice, ob natančno odmerjenem strobingu obraza. S pomočjo kakovostnega pudra in nekaj igranja s svetlobo boš dosegla učinek popolno izenačene bleščeče kože. Preostaja še njeno veličanstvo, ognjeno rdeča šminka. Čopič in obstojna šminka ti bosta v pomoč. Najprej se pozabavaj z začrtovanjem ustnic, nato pa jih postopoma zapolnjuj. Na oči nanesi malo nude sence in na trepalnice najljubšo maskaro, pa si pripravljena! Najboljša plat te make up izvedbe je, da jo lahko kombiniraš s skoraj vsako oblačilno poročno varianto.

Zapeljiva preprostost

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Za nekoliko bolj ekstravagantne oblačilne kombinacije, pa tudi za minimalistične izvedbe, ki so v morju poročnih šarad pogosto zadetek v polno, iz srca priporočamo naslednji make up videz. Prenaša tudi glamurozno bižuterijo in dragocen nakit, najpomembnejše od vsega pa je to, da ga je mogoče hitro ustvariti. Najprej se poigraj s senčenjem ali hitrim in lahkotnim konturiranjem obraza. Mat šminka v nude odtenkih, ob mat nude paleti senc za oči. Torej, povsem naravno. Natančno začrtana linija črtala poudarja pogled, vendar ostaja znotraj meja nežnega ličenja oči pravih zapeljivk: diskretno jemlje dah!

Moderni glamur

 

A post shared by Luma Grothe (@thelumagrothe) on


Razkrivamo, kako lahko zelo hitro dosežeš videz, ki kombinira prejšnja dva. Če želiš iti korak dlje in tvegati, da zasenčiš nevesto, je to prava rešitev! Dober ten je osnova vsakega ličenja. Poudari linije obraza z nekaj strobing potezami in nanesi nežen svetlejši odtenek osvetljevalca med obrvi, na sredino nosa, brado in notranje kotičke oči. Rdečo šminko nanesi kot v prvem primeru: s čopičem, izenačeno. Izbereš lahko tudi neko drugo barvo šminke, vendar mora v tej izvedbi vsekakor biti atraktivna. Za pogumno naličene oči črtalo nanesi nekoliko obilneje in hrabrejše, preko roba oči. Ljubke, zapeljive in trendi pikice nanesi na sredino spodnje veke in tako ustvari make up šah-mat. Prelepa Luma je s takšnim videzom vselej popolna, verjamemo pa, da boš tudi ti ponosno prenašala pozornost, ki jo boš vzbujala na poroki! Še posebej, če boš ob takem ličenju izbrala rdečo obleko.

Preberi še: Ličenje za pomladne neveste

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Un-Nude Seductress

  • Maybelline New York Superstay 24H (3)

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se