Horoskop ličenja za leto 2019

Vsak konec je nov začetek in vsak začetek nam nudi številne možnosti, kot so: spremembe na bolje, izpolnitev želja in nagraditev truda. Kaj pa pravi horoskop 2019? Kakšno leto je pred tabo? Kakšen videz je pravi za tvoj znak? Poglej si, kaj ti sporoča letošnji make up horoskop, ki je rezultat združitve astrologov in strokovnjakov ličenja.

Horoskop ličenja - OVEN

Pred teboj je lepo leto, pravijo astrologi. Ob pozitivnih pomladnih vibracijah, ki pristajajo tvojemu znaku, te letos čaka tudi povečanje samozavesti. Zakaj torej ne bi uporabljala ličil, ki bodo samozavest in radost le še poudarila? Najboljši horoskopski trenutki, ki jih astrologi napovedujejo zate, so polni akcije, avantur in sprememb, ki naj jih spremlja tudi tvoj make up. Z ličili v veselih, pomladnih barvah boš zasijala v polnem sijaju.

Ličila 2019 za tebe – glossy ličila in mauve šminka (šminka nude barve)

Horoskop ličenja za leto 2019

Horoskop ličenja - BIK

Pričakuj dinamično leto. Letos bo Uran prispeval raznorazne premike v tvojem življenju. Vse, kar si imela za stabilnost, se bo spremenilo – ob blagih turbulencah. Te so lahko dobre ali slabe, vsekakor pa bodo spremenile tvoje vsakdanje življenje in prepričanja.  Torej lahko pričakujemo, da se bo spremenila tudi tvoja rutina ličenja. Zakaj tudi ne? Spremembe niso vselej slabe! Generalno čiščenje kozmetične torbice ti bo prišlo kar prav, pa tudi odprtost za make up novosti. Si že slišala za bananin puder? Kaj misliš o K beauty rutini? Če ne veš, o čem teče beseda, je čas za posodobitev!

Ličila 2019 za tebe –  cherry smokey eyes!

Horoskop ličenja za leto 2019

Horoskop ličenja - DVOJČKI

Opazili te bodo, hotela ali ne. Tako pravijo astrologi. Letos je malo drame neizbežne, vendar bo ta le razbila dolgočasno vsakdanjost, v katero si se zapletla. Ko rečemo drama, mislimo predvsem na dve zadevi: na dramatičen pogled in dramatično zapeljive ustnice.

Ličila 2019 za tebe – cat eye look in polnojše ustnice (nauči se, kako ustnice narediti polnejše s pomočjo ličil)

Horoskop ličenja za leto 2019

Horoskop ličenja - RAK

Letni horoskop pravi, da pridi iz svoje lupine, draga rakica. Namesto na druge se osredotočaj nase in delaj na tem, da vse glasneje in samozavestnejše izgovarjaš svoje mišljenje. Make up horoskop napoveduje, da bo leto zate razburljivo, tudi v smislu drznosti pri ličenju. Bodi hrabrejša in zasijala boš s polno močjo.

Ličila 2019 za tebe - definitivno srebrni osvetljevalec!

Horoskop ličenja za leto 2019

Horoskop ličenja - LEV

Astrologi verjamejo, da je letošnje leto posvečeno delu na sebi, na svoji notranjosti. Tvoja običajno ekspresivna narava se bo umirjala ob prevpraševanju tvoje identitete. Letni horoskop napoveduje, da boš spremenila ambient, in predlaga, da v vsakdan vneseš malo fantazije in igrivosti. Poleg tega, da boš tako postala bolj sanjava in razigrana, domišljijo lahko uporabiš tudi pri ličenju. V ta namen je popolna kolekcija Lancome Chroma, ki predstavlja spoj domišljije in umetnosti.

Ličila 2019 za tebe – paleta senc v retro barvah (bakrene, roza, burgundy odtenki)

Horoskop ličenja za leto 2019

Horoskop ličenja - DEVICA

Fina, skromna devica, zvezde pravijo, da se ti bodo letos odpirale nove priložnosti za zanimiva potovanja, in te opogumljajo, da sanjaš na debelo. Namesto tiste vselej dežurne in odgovorne, bodi tokrat ti neresna in zabavna prijateljica. Na potovanja v toplejše kraje vzemi kremo z zaščitnim faktorjem, svoj make up pa začini s šminko v mat barvi.

Ličila 2019 za tebe – vijolična mat šminka

Horoskop ličenja za leto 2019

Horoskop ličenja – TEHTNICA

Bodi to, kar si! Astrologi pravijo, da je to zate najboljši nasvet za 2019. leto. Naj bo to drugim všeč ali ne, pomembno je, da boš ti bolj srečna. Srečna ženska pa je najlepša! Nega je ključna beseda tvojega leta 2019, pomembno pa je, da ne varčuješ na kvalitetnih izdelkih, saj si jih zaslužiš. Namiga za zdravo kožo sta: vitamin C in hialuronska kislina, ki ju lahko najdeš v kremi za obraz ali v hranljivem serumu.

Ličila 2019 za tebe – sijaj za ustnice v nežnem odtenku

Horoskop ličenja za leto 2019

Horoskop 2019 – ŠKORPIJON

Prišel je čas, da pobereš plodove svojega trdega dela. Z raznih strani boš prejemala sladke besede, vendar vselej zaupaj svojemu instinktu. Dotok energije, ki ga boš začutila, pravilno kanaliziraj, vendar hkrati ne pozabi na sproščanje. Tople kopeli, SPA nega in dihalne vaje bodo okrepile tvoje telo, ličila pa bodo tvoj tim. »wellbeing« le še poudarila.

Ličila 2019 za tebetoplo konturiranje, dobra maskara, obstojna šminka

Horoskop ličenja za leto 2019

Horoskop ličenja – STRELEC

Zahvali se Jupitru, kajti to bo za tebe leto, polno življenja. Optimizem in vnema te bosta zvesto spremljala, tako bodo tudi tvoji cilji lažje dosegljivi. Zasledujoč velike zgodbe ne pozabi na senzualnost, make up horoskop pa pravi, da jo boš najbolje izrazila s subtilnimi rožnatimi in mareličnimi toni.

Ličila 2019 za tebe – monokromatična ličila za ustnice, ličnice in oči

Horoskop ličenja za leto 2019

Horoskop ličenja – KOZOROG

Tvoj letošnji cilj je, da nekdaj popustiš. Prav je, da zmanjšaš svoja pričakovanja do sebe in s tem tudi stres. Stremljenje k perfekcionizmu se pri tebi manifestira tudi pri ličenju, zato se ti zdi grešno privihati linijo črtala. Horoskop pa pravi – zabavaj se! Nohti so lahko dober teren za igro, zato namesto klasično rdečega laka preizkusi neko bolj noro izvedbo manikure.

Ličila 2019 za tebe – nenavadne barve senčil (Sugar Trip kolekcija)

Horoskop ličenja za leto 2019

Horoskop ličenja – VODNAR

Dežurna upornica, novosti so bile vedno tvoja stvar. Vendar vedi – preden rušiš pravila, jih moraš zaobvladati. Ne to te bo večkrat spomnilo tudi letošnje leto. Eksperimentiranje z ličili zahteva najprej dobro tehniko, zatem pa lahko preizkušaš vse novosti, ki jih ponujajo vplivne make up osebnosti.

Ličila 2019 za tebe – Rdeča šminka

Horoskop ličenja za leto 2019

Horoskop ličenja - RIBE

Da draga, ranljivost je privlačna. V letošnjem letu neguj svojo skrbnost, opogumi svojo kreativnost in odkrij sebe, kakršna si. Horoskop ličil trdi, da ti bodo senzualna ličila pomagala, da poudariš svojo pristno naravo – ne prezri tega.

Ličila 2019 za tebe – glossy šminka in zapeljiva izvedba smokey eyes

Horoskop ličenja za leto 2019

Preberi še: Izberi lak za nohte glede na astrološko znamenje

Za ta videz priporočamo

 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Amber

 • L'Orêal Paris Unlimited Mascara

 • L'Oréal Paris Highlighting Star Drops

 • L'Oréal Paris Isabel Marant Smile Palais Royal Field

 • NYX Professional Makeup Sugar Trip Squad Shadow Palette Limited Edition

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Sparkle Nude Eye Pencil

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Banana Powder

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Duo Chromatic Illuminating Powder

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , rdeča šminka , svečani make up , senčenje obraza , nega, črtalo za oči , oči , rdečilo za ustnice , konturiranje, zvezde , nude , nega obraza, osvetljevalec

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Korektor: najpogostejše napake pri nanašanju in izbiri pravega izdelka

Poglej si, katere napačne poteze s korektorjem počneš tudi sama, in se jim nauči izogniti...