Idealna novoletna darila: 5 izdelkov, ki se morajo znajti na tvojem nakupovalnem seznamu

Dnevna krema 


Čeprav je v zimskih dneh koža manj in redkeje izpostavljena soncu, ne smemo pozabiti na ustrezno zaščito pred UV-žarki, zaradi katerih koža hitreje izgublja prožnost. Tu je tudi hladen veter, ki pospešeno izsušuje kožo.
Pomemben zaveznik v boju za lepo, zdravo in mlado kožo je kakovostna dnevna krema, ena najboljših možnih izbir pa je vsekakor Triple Active Hydrating Cream, večnamenska zaščitna krema, ki koži zagotavlja trajno in popolno vlažnost.
Zato je to lepo in praktično darilo, ki se ga bo razveselila vsaka ženska.


Barva za lase brez amonijaka


Barvani lasje so lahko mehki in bleščeči, če najdeš popolno barvo. Izdelki brez amonijaka poskrbijo za vse to in obenem omogočajo, da tudi doma uporabljaš barvo, ki se po kakovosti lahko kosa s tistimi, ki jih uporabljajo poklicni frizerji.
Najboljše pri tem pa je, da so takšne barve bleščeče in dolgoobstojne ter odlično prekrivajo sive lase, zato je to popolno darilo za mamo ali babico.

Šminka


V preteklih nekaj sezonah so bile šminke močnih barv tako priljubljene, da je celo črtalo za oči zdrsnilo iz središča pozornosti. Ženska, ki se ne bi razveselila, če jo presenetimo s šminko rdeče barve, ne obstaja, tiste malce drznejše pa bodo vesele tudi kakšnega temnejšega odtenka.
Česar ne smeš pozabiti, pa je, da potrebuješ šminko, ki zagotavlja poenoteno barvo in svež videz skozi ves dan, je obstojna in ustnice navlaži.

Olje za lase

 

Si opazila, da zaradi nošenja kap in šalov tvoji lasje izgubljajo lesk in se hitro lomijo, ti pa izgubljaš bitko z naelektrenostjo? Nisi sama! Večina deklet ima v zimskih mesecih težave z oblikovanjem pričeske, kakovost njihovih las pa se slabša, zato je to idealen trenutek, da zase poiščeš pravo olje za lase ali s tovrstnim izdelkom razveseliš prijateljico, sestro ali mamo.
Eno najpogosteje pohvaljenih olj za lase je ELSEVE Extraordinary Oil, ki zaradi svojih številnih hranljivih sestavin vdahne novo življenje suhim in poškodovanim lasem.

Bronzer


Že nekaj sezon je bronzer nepogrešljiv v kozmetični torbici vsake ženske, ki nam omogoča ohranjati videz naravno porjavele kože tudi, ko so z nje izginile še zadnje sledi poletja.
Idealno darilo za prijateljico bi bil bronzer, ki je sestavljen iz svetlega in temnega dela – prvi poudari konture obraza, drugi pa poskrbi, da je koža videti naravno zagorela.

Priberi tudi o: Kako sta preživeli božič?

Povezane teme: make up , praznični make up, Novoletni make up, Zimski trendi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Največji lepotni trend jeseni – srebrni osvetljevalec

Eden od najzanimivejših trendov te jeseni je ličilo, ki je že na veliko obnorelo svetovno make up skupnost – srebrni osvetljevalec (»highlighter«)...