Ideje za božična darila by @Ajda Sitar

Božič je pravzaprav že tik pred vrati. Čeprav je morda kdo izmed vas že skrbno pripravil vsa darila za najbližje, se nekateri zanašamo na zadnje dni. Sama sem zagotovo ena izmed zamudnic in prav vsako leto se zgodi, da za koga še zadnji dan pred obdarovanjem iščem darilo.

Za tri pomembne ženske v mojem življenju sem jih letos že našla (če bodo to objavo prebrale, bodo na žalost že vsaj približno vedele, kaj jih čaka). Prav ta darila pa predstavljajo moje »last minute« ideje za božična darila, ki vam lahko pridejo prav pri iskanju drobnih lepotnih pozornosti.

BOŽIČNO DARILO ZA MAMO, KER OBOŽUJE KLASIKO IN JI VEDNO PRIMANJKUJE ČASA

ideje za božićna darila

Moji najljubši laki za nohte so L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile, saj se ponašajo z izjemno prekrivnostjo, čudovito dišijo, se hitro sušijo in na nohtih zdržijo res veliko časa. Prav zato bom enega izmed njih privoščila tudi moji mami, saj ji vedno primanjkuje časa za popolno manikuro. Med večne klasike, ki bodo prišle prav vsakomur, spadajo odtenki 116 Cafe De Nuit (svetla bež), 114 Nude Demoiselle (svetlo roza), 112 Blanc De Lune (bela) in 554 Carmin Parisien (čudovita rdeča).

BOŽIČNO DARILO ZA SESTRO, KER OBOŽUJE MALE STVARI, KI NAREDIJO VELIKO RAZLIKO

ideje za božićna darila

Ene izmed zmagovalnih produktov, ki so pri znamki L'Oreal Paris relativno novi, so njihove šminke L'Oreal Color Riche Gold Obsession. Šminke vsebujejo mikrobleščice zlate barve, ki na ustnicah naredijo resnično čudovit efekt, hkrati pa jih prav nič ne izsušujejo. Sestri bom sama privoščila odtenek Nude Gold, ki je idealen tako za dnevne kot tudi nočne priložnosti.

BOŽIČNO DARILO ZA PRIJATELJICO, KER ZVESTO SLEDI LEPOTNIM TRENDOM

ideje za božićna darila

Še eden izmed L'Orealovih top produktov bo letos prejela moja prijateljica, ki redno spremlja lepotne trende. Gre za L'Oreal Infallible Sculpt Contouring paleto, ki vsebuje dva odtenka – enega za senčenje obraza in drugega za osvetljevanje. Lahko mazljiva tekstura in ravno pravšnji odtenki so super kombinacija, nad katero bo zagotovo navdušena.

Priberi tudi o: Kako doseči sijoč in zdrav videz kože? by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Infallible Sculpt by L'Oreal Paris

  • Gold Obsession by L'Oreal Paris

  • L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se