Imaš pegice? Naslednji 3 triki so potem nalašč zate!

Dekleta z ravnimi lasmi si močno želijo imeti kodre, dekleta s skodranimi lasmi pa ravne lase. Dekleta s svetlejšo poltjo bi rada imela temnejšo polt, tiste s temnejšo pa svetlejši ten.

Če si med tistimi dekleti, ki imajo pegice, smo prepričani, da nisi ravno navdušena nad tem. Čeprav so lahko pegice na obrazu in nosu luštne in privlačne, verjetno razmišljaš le o tem, kako jih prekriti.  

Zlata sredina


Če želiš prekriti pegice, potem vsekakor potrebuješ korektor. Izbiraj med korektorji z dobro prekrivno močjo in sicer med odtenki, ki so podobni barvam med tvojo kožo in pegicami.

Če uporabljaš svetlejše korektorje, tvegaš, da boš imela na obrazu sivkaste in vidne madeže. Korektor v odtenku pegic bo ustvaril grob in popolnoma nenaraven videz. Enako velja, ko gre za izbiro tekoče podlage. Barva tekoče podlage mora ustrezati tvoji polti.

Ne izbiraj odtenek podlage tako, da jo boš nanesla na notranji del roke, saj boš tako izbrala neustrezno podlago. Nanesi jo na zgornji del roke ali na vrat. 

„Baking” kot rešitev

Ko naneseš korektor, ga pusti na obrazu nekaj minut, preden začneš z razmazovanjem. Tehnika matiranja (baking) je koristna tudi, ko gre za puder v prahu. Izberi puder, ki ti omogoča dobro prekrivnost, vendar ne pretiravaj s količino. Preveč pudra bo samo poudarilo pomanjkljivosti na obrazu, ti pa boš videti dosti starejše.  

Usmeri pozornost na nekaj drugega


Če ne želiš prekrivati pegic s podlago, potem lahko usmeriš pozornost poudarjene ustnice. Izberi ombre ustnice ali pa podoben videz in prepričani smo, da bo tvoja misija uspešna.

Preberi še: 4 odštekani make-up trendi

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match

  • L'Oréal Paris Color Riche Lip Palette Obsession 01 - Mate bold

  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder, ustnice, slog

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up izdelki za vsak žep

Da bi ti olajšali iskanje najugodnejših ličil, ki so hkrati kakovostna, smo izbrali naslednjih osem izdelkov. Z njihovo pomočjo boš lahko z malo denar...