Iz ulic na modne revije

Ostani v času s trendi, saj tudi v športni modi obstajajo določeni kosi, ki so popolnoma „out“ in nekateri, ki so letos še posebej aktualni. Za začetek uporabi številne vzorce in barve, zgrešiti pa ne moreš niti s klasično črnino, vendar upoštevaj letni čas, saj tudi pri športni garderobi obstajajo določena pravila.

Kupuje le kose, ki so več namenski in modni, ključ pa se skriva tudi v uporabi pravih materialov, ki naj ne bodo ceneni temveč hitro sušeči in odporni na smrad.

Potrebuješ le en modni dodatek, da svojo športno garderobo spremeniš v modni ulični stil. Pa naj bo to par čudovitih sončnih očal, srajica okrog pasu,...

Obleči se priložnosti primerno!

Kadar si v dvomu se drži nevtralnih tonov, saj lahko s preveč živahnimi vzorci zgrešiš popolnoma mimo. Začneš lahko z geometričnimi vzorci in črno-belimi kombinacijami, ko pa se boš počutila udobneje pa preideš na ostalo barvno paleto.

Tudi na slovenskih ulicah...

Tudi oblikovalka Almira Sadar letošnjo pomlad prisega na tako imenovani »athleisure«, kjer športna oblačila srečajo ulični stil. „Funkcionalnost v modi mi je zelo blizu, zato bo tudi kolekcija udobna in uporabna. Za izhodišče sem uporabila prevelika športna oblačila, ki jih prevezujemo s pasovi, da iz njih ustvarimo sodobne oblike,“ je povedala oblikovalka, ki priznava, da je vrnitev trenerk na modno pisto presenetila tudi njo.

Športno modo je v letošnjo spomladansko garderobo vnesla tudi blogerka Ajda Sitar.

 

My new outfit post is up on my blog www.ajdas.com #ootd #stellasport #adidas #fashionblogger #worlderunners

A photo posted by Ajda Sitar (@ajdasitar) on

 

Lahka športna oblačilap a so obnorela tudi voditeljico Tjašo Kokalj Jerala.

 

Parka weather 💚

A photo posted by Tjaša Kokalj Jerala💫 (@tjasa_kokalj_jerala) on

 

Kaj pa ličenje?

Nevtralno seveda, saj tudi med športom pretiravenje z lepotnimi produkti ni priročno. Uporabi zato vodoodporno maskaro in tonirano vlažilno kremo, ki je odporna na pot. Parfum? Lahko, vendar predvsem priporočamo dober nežen deodorant.

 

Povezane teme: trend , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Sivi lasje: kako se naličiti ob tem nenavadnem trendu

Do nedavno so se ženske ob pogledu na eno samo sivo dlako ali las, še bolj pa ob misli na povsem sivo glavo naravnost zgrozile. Ampak časi se spreminj...