Izberi popolno praznično linijo črtala za oči

Koliko možnosti boš preizkusila v naslednjih nekaj dneh?

Imamo odgovor na to vprašanje. Tri. Naši predlogi so trije popolni make up izgledi s črtalom za oči v glavni vlogi.

Za začetek, kot vedno potrebuješ kakovosten eyeliner, ki ostane na svojem mestu skozi celo noč. Prav tako je neizogibna tanka ščetkica za precizno nanašanje.

Dramatično dolga linija


Prav takšna linija mora krasiti tvoje veke, če v najbolj divji noči želiš izgledati resnično zapeljivo. Takšne linije ni težko potegniti, saj je prav zato, ker je debelejša in daljša, verjetnost za napake manjša. Zato se sprosti in s črtalom preko cele veke nanesi debelo linijo in jo na koncu dovolj podaljšaj, da boš svojemu pogledu dodala mero zapeljivosti. Tako naneseno črtalo je idealna izbira za vsa dekleta, ki bodo novoletno noč preživela v enem od klubov z zastrto svetlobo.

Tako zgoraj kot spodaj


S črtalom povsem uokvirjene oči so nekaj, kar je vsekakor treba vključiti v niz prazničnih žurov. Po navadi takšen make up ni priporočljiv za dnevno izbiro, zato pa je idealen za novoletno noč. Da bi lahko uživala v prednostih tako naličenih oči, moraš linije na zgornji in spodnji veki začrtati nadvse pazljivo. Iz rokava potegni trike za precizno nanašanje eyelinerja, uporabi lepilni trak ali obliž in uokviri oko. Tako boš pogledu dodala seksapil, tvoje oči pa bodo izgledale večje in nihče se jim ne bo mogel upreti.

Kakšna pikica tu in tam


Čeprav črtalo za oči obravnavamo kot klasičen ličilni proizvod, pa z njegovo pomočjo lahko ustvariš nešteto nenavadnih, neklasičnih izgledov. Predlagamo, da pozabiš na pravilne linije in si za praznično noč dovoliš biti drugačna.

Linije v različnih geometrijskih oblikah so vsekakor del našega priporočila. Kakšna pikica v kotičkih vek je morda ravno tista mera ekscentričnosti, ki jo potrebuješ, da bi pozabila na vse in uživala v najdaljši noči.

Preberi še: Glamurozen look: Rdeča šminka in poudarjene oči

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: črtalo za oči , oči , večerni make up , Novoletni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Skrivnosti profesionalcev ličenja: »deep crease« tehnika ličenja

Umetniki ličenja so s to tehniko dobro seznanjeni in jo pogosto prakticirajo. Verjemi, ta veščina je precej bolj dosegljiva, potrebuješ le malo dobre ...