Izberi pravega!

Vsekakor si moramo vzeti čas. Izbira pravega pogosto nima nikakršne veze z našim tipom kože, temveč je odvisna bolj od naših želja. Tekoči ali kompaktni puder? Spodnje vrstice ti bodo pomagale pri odločitvi, ne le to, našla boš tudi nekaj nasvetov o tem, kako izbrati pravega.

Čeprav ne dvomimo, da se v tvoji toaletni omarici nahajata tako tekoči kot tudi kompaktni puder je morda prav, da malo osvežimo spomin na to, kateri je primernejši za življenjski slog, priložnost ali tip kože.

Tekoči puder

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Je kot nalašč za vse tipe kože, saj lahko izbiraš tako med popolno kot lahko prekrivnostjo ali pa mat zaključkom. V kolikor tvoja koža ni problematična, lahko izbereš nekoliko bolj lahkoten puder, s katerim boš le prekrila maloštevilne nepravilnosti, v nasprotnem primeru pa ti bo ljubši dobro prekriven puder. V kolikor je tvoja koža že sama po sebi dovolj mastna, se izogibaj izdelkom z olji in se rajši odloči za mat videz.

Kompaktni puder

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Se lahko nahaja v mat ali pa svetlikajočih različicah. Potrebno je, da izberemo takšnega, ki najbolj ustreza našemu lepotnemu videz. Mat je odličen spremljevalec vročih rdečih ustnic in črnega črtala za oči, medtem ko bo svetlikajoč dobro izgledal v družbi senčil v kovinski barvi. Naš najljubši je L'Oréal Infaillible kompaktni puder, ki zagotavlja čudovit mat videz. Če pa nisi povsem prepričana raje izberi L'Oréal True Match kompaktni puder, ki se odlično ujema s teksturo in tenom kože:

1. Za mastno kožo je kot nalašč mat kompaktni puder, ki vsrka prekomerno maščobo na obrazu. Zato pa se izogibaj svetlečim pudrom. Ne pozabi na uporabo primerja, puder pa vedno nanašaj s čopičom ali gobico. Na t.i. T cono nanesi še dodatno plast pudra.

2. V kolikor imaš suho kožo, ne posezi po mat učinku, zaradi katerega bo koža izgledala še dosti bolj izsušena. Preden naneseš puder obraz dobro navlaži s kremo in počakaj, da se vpije v kožo. Izogibaj se nanašanju pudra na območja kot so lička ali nos.

Nekaj nasvetov pri izbiri pravega?

1. Izberi odtenek, ki ustreza tvojemu tenu kože.

2. Če boš izbrala presvetel puder, lahko tvoja koža deluje nekoliko sivkasto.

3. Izdelek vedno preizkusi na obrazu, ne le na zadnji strani dlani.

Preberite še: Vrnitev mat ličil

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Foundation

  • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

  • L'Oréal Paris True Match Compact Powder

Povezane teme: tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up foto vodič: Pripravljena na osvajanje

Ta videz predstavlja kombinacijo naravnega videza z detajli, ki te bodo pretvorili v pravo zapeljivko. Sledi našim petim korakom in vsi pogledi bodo u...