Izberi pravi svinčnik za ustnice

Izbira prave šminke je ključna za ustvarjanje popolnega make up videza, prav tako pa tudi izbira pravega svinčnika, s katerim obkrožimo ustnice. Prav ta nam pomaga pri obstojnosti same šminke, oblikovanju ustnic. Zato je prav, da mu posvetimo nekaj pozornosti. Si prepričana, da imaš v rokah pravi odtenek?

Zlato pravilo: Svinčnik naj nikoli ne bo temnejši od barve šminke


Nikoli! Časi, ko je bilo to modno so že mimo, pa še to obdobje je bilo kratko kot utrinek. Kontrast je namreč povsem nesmiseln, saj želimo ustvariti kar se da naraven videz. Svinčnik naj bo tako vedno odtenek temnejši od barve ustnic ali pa odtenek svetlejši/temnejši kot šminka.

Polnejše ustnice

Če želiš ustvariti polnejše ustnice, uporabi temnejši svinčnik le za kupidov lok in sredino spodnje ustnice, potem pa s svetlejšim odtenkom vse skupaj dobro zamešaj.

Nude odtenki


Ničesar ne boš zgrešila z uporabo svinčnika v nude odtenkih, ki bo hitro definiral tvoje ustnice, ob tem pa jim dodal tudi nekaj več volumna. Mehko nariši linijo, ki bo še bolj poudarila tvoje ustnice.

Uporabi puder

Če želiš še bolj izpostaviti rob med ustnicami in obrazom, nanj nanesi nekaj pudra, ki bo lepo definiral tanko linijo ter poskrbel, da bodo ustnice še bolj izstopale.

Preberite še: Svetle ali temne nude ustnice?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Color Riche Lip liner 461

Povezane teme: šminka, ustnice, svinčnik za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zakaj je tudi to poletje mat tekoča šminka glavni trend med ličili

To poletje so tisti najpogumnejši in drzni tekočo šminko s svetlečim sijajem zamenjali s fantastičnimi in intenzivnimi tekočimi odtenki z mat zaključk...