Izberi pravo

Za dolge trepalnice uporabi formulo, ki jih bo nekoliko navalovila in poudarila njihovo naravno dolžino. Poskrbi, da izbereš maskaro, ki bo tvoje trepalnice privzdignila in s tem še dodatno poudarila oči.

Namig: Počeši dolge trepalnice na stran, saj boš na ta način ustvarila tako imenovani videz mačjega očesa, brez uporabe črtala za oči. Na zunanje nanesi nekoliko več maskare z nežnimi potegi gor in dol.

FOTO: Getty

V primeru kratkih gostih trepalnic, izberi ozko gosto posejano krtačko, saj boš le tako lahko zajela prav vse.

Namig: Plastično krtačko zamenjaj za ščetinasto, saj boš s tem zagotovila popolno oblikovanje, podaljšanje in enakomeren nanos.

Če si ena izmed tistih z ravnimi trepalnicami, ki se nikakor ne bodo usločile, obvezno uporabi klešče s katerimi boš lepo zavihala svoje trepalnice. Uporabi maskaro s krtačko, kjer se izmenjujejo dolge in kratke ščetine, saj bo le to pomagalo privihati trepalnice navzgor.

Namig: Ob nanosu maskare ob koncu na rahlo zavihaj krtačko, preden pa se posuši uporabi še prste s katerimi trepalnice potisneš nekoliko nazaj.

FOTO: Getty

Strokovnjaki svetujejo: Tako kot lase moraš negovati tudi svoje trepalnice. Le te se lahko osušijo in poškodujejo, zato jih pred spanjem namaži z vazelinom. S tem boš poskrbela za močne in bolj zdrave trepalnice.

 

Za ta videz priporočamo

  • Superstar by L'Oreal Paris

Povezane teme: make up , maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Horoskop ličenja za leto 2019

Kakšno leto je pred tabo? Kakšen videz je pravi za tvoj znak? Poglej si, kaj ti sporoča letošnji make up horoskop, ki je rezultat združitve astrologov...