Izberi pravo

Za dolge trepalnice uporabi formulo, ki jih bo nekoliko navalovila in poudarila njihovo naravno dolžino. Poskrbi, da izbereš maskaro, ki bo tvoje trepalnice privzdignila in s tem še dodatno poudarila oči.

Namig: Počeši dolge trepalnice na stran, saj boš na ta način ustvarila tako imenovani videz mačjega očesa, brez uporabe črtala za oči. Na zunanje nanesi nekoliko več maskare z nežnimi potegi gor in dol.

FOTO: Getty

V primeru kratkih gostih trepalnic, izberi ozko gosto posejano krtačko, saj boš le tako lahko zajela prav vse.

Namig: Plastično krtačko zamenjaj za ščetinasto, saj boš s tem zagotovila popolno oblikovanje, podaljšanje in enakomeren nanos.

Če si ena izmed tistih z ravnimi trepalnicami, ki se nikakor ne bodo usločile, obvezno uporabi klešče s katerimi boš lepo zavihala svoje trepalnice. Uporabi maskaro s krtačko, kjer se izmenjujejo dolge in kratke ščetine, saj bo le to pomagalo privihati trepalnice navzgor.

Namig: Ob nanosu maskare ob koncu na rahlo zavihaj krtačko, preden pa se posuši uporabi še prste s katerimi trepalnice potisneš nekoliko nazaj.

FOTO: Getty

Strokovnjaki svetujejo: Tako kot lase moraš negovati tudi svoje trepalnice. Le te se lahko osušijo in poškodujejo, zato jih pred spanjem namaži z vazelinom. S tem boš poskrbela za močne in bolj zdrave trepalnice.

 

Za ta videz priporočamo

  • Superstar by L'Oreal Paris

Povezane teme: make up , maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kaj je banana puder in zakaj je ves svet nor nanj?

Zveni okusno? Še bolje, je učinkovito...