Izberi pravo barvo pomade za obrvi

Obrvi so ključna točka, kadar govorimo o popolnem videzu. Zato je prav, da jim posvetimo zadostno mero pozornosti. Še vedno misliš, da se mora barva pomade ujemati z barvo las? V zmoti si. Barva pomade mora namreč poudarjati barvo tvojih las, vendar pa obstaja tudi univerzalna rešitev.

Poskusi s pomado v rjavosivi barvi

Za začetek namreč poskusi s pomado v rjavosivi barvi, ki je po mnenju strokovnjakov kot nalašč za velik delež deklet. Je namreč v kontrastu s temnimi lasmi, vendar ni preveč 'težak' niti za svetlolaske.

Temnolasa in ti rjavosiva


Če si temnolasa in ti rjavosiva ne ustreza pazi, saj lahko barva na tvojih obrveh hitro izgleda preveč rdeča. Preizkusi različne možnosti, morda je najboljši nasvet, ki ti ga lahko damo ta, da se drži pomad s hladnimi, celo sivimi podtoni. Rjava s toplimi podtoni namreč v tem primeru ustreza le dekletom z rdečimi lasmi.

Namig: Me smo navdušene nad učinki in barvno paleto Brow Artist pomad za obrvi. Preizkusi jih tudi ti!

Odvisna tudi od količine obrvi

Barva je odvisna tudi od količine obrvi, če je teh le malo se le uravnavaj po barvi las. Temnolaske izberite odtenek ali dva svetlejšo pomado od barve las, svelolaske pa dva odtenka temnejšo. 

Namig: Če želiš ustvariti resnično naraven videz uporabi več tonov, lahko pa čez svičnčnik naneseš nekoliko bolj temen gel, ki bo ustvaril dimenzijo.

Preberi še: Urejanje obrvi za početnike

Povezane teme: obrvi

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

3 lepotni triki, ki jih nikakor ne poskušajte uporabiti doma

Mnoga dekleta same rešujejo težave na obrazu in na pamet jim padajo različne „naredi sama“ rešitve...