Izberite pravo kombinacijo senčil za oči

Nude odtenki

Nude odtenki so vedno dobra izbira, ki omogoča klasičen videz. Pogosto se nahajajo v mnogih paletah. Z njimi lahko ustvarite samozavesten videz.

Rjava in zlata

S kombinacijo teh dveh odtenkov bo vaš pogled nepozaben, celoten videz pa dajal močan vtis. Takšen videz je eden izmed priljubljenejših videzov skoraj vsakega znanega vizažista. Če želite poskusiti ta videz, lahko odtenke najdete v Maybelline New York The 24Karat Nudes paleti senčil.

Barva šampanjca in vrtnice

Če želite ustvariti romantičen videz, je to prava izbira za vas! Ta kombinacija je neizogibna, ko gre za kombinacije, ki jih morate vsaj enkrat poskusiti. Odvisno od videza, ki ga želite imeti, lahko nanašate od svetlejših do temnejših senčil. Karkoli boste izbrali, ne poste naredili napake.

Temno modra in črna

Teh odtenkov ni potrebno nanašati vsak dan, temveč jih uporabite za posebne priložnosti. Če želite spremeniti svoj videz, izberite kombinacijo temno modrega in črnega senčila. 

Preberi še: Senčenje in osvetljevanje oči glede na njihovo obliko

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York 24 Karat - Nudes

  • Maybelline New York Palette The Nudes

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Odgovarjamo na najpogostejša »make up« vprašanja

Kako krasno bi bilo, če bi vsi imeli pri roki nekaj kot čarobno svetilko, na primer čarobno šminko! Trikrat jo podrgneš in iz nje priplava duh, specia...