Izdelki za oblikovanje obrvi: Naših top 10

Čeprav veljajo za okvir obraza in so med prvim, kar na nekomu drugemu opazimo, ravno obrvi pogosto zanemarjamo in v svoji dnevni lepotni rutini pozabljamo nanje. Njihovo urejanje običajno predstavlja izziv (najsi bodo pretanke, preredke, nesimetrične, ali spet pretemne), vendar danes obstaja veliko kozmetičnih izdelkov, ki hitro, enostavno in predvsem učinkovito preoblikujejo obrvi.

Oblikovanje obrvi: kdaj se kaj uporablja

Pri roki je vselej pametno imeti svinčnik. Ta nudi precizno, a nekoliko ostrejše zarisovanje, zato morajo biti poteze z njim nežne in linije, ki imitirajo naravne dlake, čim mehkejše in tanjše. Najprimernejši je za predel obrvi pri korenu nosu.

Barvila in geli za obrvi so idealna rešitev za vse z redkimi ali presvetlimi obrvmi. So preprosti za uporabo, zlahka se nanašajo, potencialne napake z njimi pa se da kaj hitro popraviti. Idealni so za precizno oblikovanje, zapolnjevanje in tudi fiksiranje obrvi.

Glede na preference, še bolj pa potrebe in vrsto problematike, izberi tisto, kar potrebuješ. V nadaljevanju ti predstavljamo top 10 izdelkov za oblikovanje obrvi po naši izbiri.

L'Oreal Paris Brow Artist Skinny Definer svinčnik za obrvi

Svinčnik, ki ga priporočamo za zapolnjevanje drobnih luknjic v obrveh. Ima izrazito tanek vrh, ki meri 1,5 mm in omogoča hitro ter precizno upravljanje. Brow Artist Skinny Definer nam je všeč tudi zato, ker se ne razmazuje in je vodoodporen, kar je sedaj še posebej pomembno, saj so v centru pozornosti prav naše oči.

Maybelline New York Brow Extensions barvica za obrvi

Inovacija v obliki barvice za obrvi nam je še posebej všeč, saj z njo obrvi ostanejo naravne, hkrati pa so v trenutku zapolnjene. Brow Extensions se zlahka nanaša, saj skoraj drsi po naravnih dlakah obrvi, se na njih zadrži in zapolni prav tiste dele, ki to potrebujejo. Prav tako se ne razmaže in zadrži obstojnost skozi ves dan.

NYX Professional Makeup Bare With Me maskara za obrvi

Ali si vedela, da enako kot za ostala ličila obstaja tudi fiksator oz. sredstvo za pričvrščevanje obrvi? Preizkusi ga v obliki maskare, s katero lahko pripraviš, definiraš ali in po želji oblikuješ svoje obrvi. Bare With Me, sredstvo za fiksiranje v obliki maskare, ima kremno formulo, obogateno z oljem konopljinih semen, ki dlake globinsko hidrira. Maskaro za obrvi lahko uporabljaš samostojno ali kot zaključni korak pri njihovem definiranju. Dovolj je že, da jo naneseš in pustiš, da se posuši in formira prozoren sloj.

L'Oreal Paris Unbelieva Brow gel za obrvi

Ta dolgo obstojni gel za obrvi uporabljamo za njihovo zapolnjevanje, brez skrbi glede obstojnosti, saj lahko traja tudi do 2 dni. Če imaš rada intenzivnejšo obliko obrvi, ali pač raje izbiraš bolj naravno varianto, s tem gelom lahko brez težav dosežeš oboje. Poleg tega je vodoodporen in se ne razmaže.

Maybelline New York Brow Ultra Slim svinčnik za obrvi

Svinčnik, ki je v prodaji dostopen v 3 odtenkih. Omogoča gladko nanašanje, visoko preciznost in natančno začrtane obrvi. Vrh svinčnika Brow Ultra Slim obsega samo 1,6 mm in se ne lomi. Z njim bodo tvoje obrvi videti naravne in oblikovane skozi ves dan, za še bolj naraven videz pa ga lahko zabrišeš s čopičem.

YSL Couture Brow maskara za obrvi

Če svojim obrvem želiš dodati strukturo in jih poudariti v le nekaj potezah, to lahko storiš s pomočjo te maskare za obrvi. Krtačka maskare Couture Brow je zelo priročna za nanašanje. Začni od notranjih kotičkov proti zunanjim, zatem obrvi počeši navzgor, na koncu pa z vrhom krtačke poudari samo njihov kot. Tako preprosto, kajne?

L'Oreal Paris Brow Artist pomada za obrvi

To je rešitev za redke obrvi! Kremna gel formula jih čudovito poudari, visoka koncentracija pigmentov pa omogoča preprosto zapolnjevanje vseh manjkajočih delov. Zelo natančna poševna krtačka omogoča preprosto nanašanje, posebnost pomade Brow Artist pa je v tem, da se po nanosu ne razmazuje.

Lancome Monsieur Big Brow svinčnik za obrvi

S tem svinčnikom bodo tvoje obrvi lepo poudarjene tudi do 24 ur. Opremljena je s priročnim nastavkom za zabrisovanje in ime kremno teksturo, preprosto za nanašanje. Moniseur Big Brow oblikuje in hkrati prekriva nepravilnosti obrvi. Z nežnimi gibi zapolni svoje obrvi in uživaj v njihovi naravni in »trendy« lepoti.

NYX Professional Makeup Precision Brow

Kadar tvojim obrvem primanjkuje oblika, je na vrsti svinčnik z dvema koncema! Raven vrh je namenjen natančnemu zapolnjevanju, saj omogoča izredno precizne poteze, ki brezhibno imitirajo videz dlačic. Na drugem koncu se nahaja gibljiv glavniček za zabrisovanje barve in doseganje izenačenega naravnega videza.

Maybelline New York Tattoo Brow Peel-Off barvni gel

Gel je najboljša rešitev za popolno oblikovane obrvi, ki ne potrebujejo nikakršne korekcije tudi do tri dni! Preprosta peel-off ali luščilna tehnika obsega tri korake: izdelek nanesi s pomočjo čopiča za popoln nadzor nad gibi; počakaj vsaj 20 minut, da se tekstura posuši (dlje ko čakaš, boljši bo učinek – intenzivnejše obrvi in obstojnejša barva), zatem gel odlušči v smeri rasti dlak (od nosu k sencem). Rezultat te bo navdušil!

Preberi še: Rok trajanja ličil: kdaj je čas za nova?

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Brow Artist Skinny Definer

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Brow Extension Blonde

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Bare With Me Brow Setter

 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Unbelievabrow 104 Chatain

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Brow Ultra Slim

  Takojšnje naročilo
 • YSL Couture Brow

  Takojšnje naročilo
 • Lancome Monsieur Big Brow

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, oči , Yves Saint Laurent, Lancome, obrvi, Maybelline New York , L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Bare With Me , YSL, Loreal Paris, NYX

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najboljše CC kreme in korektivni tekoči pudri za izenačen ten

Sanjaš o koži brez napak, izenačeni in gladki polti? Bi si želela, da brazgotine, akne, pigmentne lise in rdečica izginejo s tvojega obraza...