Izognite se make-up katastrofam

Mnogim dekletom gre ličenje od rok, vendar se v nekaterih situacijah zgodijo tudi napake, ki lahko pokvarijo večer, dan v službi, ali popoln zmenek s prijateljicami. Da bi se izognile takšnim situacijam, vam ponujamo nekaj trikov.

Popoln nasmeh


Le en nasmeh lahko pokvari vaš popoln zmenek, če se na vaših zobeh znajdejo sledi šminke. Zato vam, da bi bile lahko nasmejane cel večer, svetujemo naslednje:

Po nanašanju šminke, v kolikor se je le-ta znašla na vaših zobeh, jo obvezno s čistimi prsti odstranite z zob in boste cel večer sproščene.

Popoln pogled


Maskara, ki ostane na vekah, povzroča prave težave. Če uporabljate temnejša senčila, mogoče maskara ne bo niti opazna, vendar pa svetlejša senčila in neurejena maskara nikakor ne gredo skupaj.

Vodoodporne maskare v tem primeru niso rešitev, saj se težje odstranjujejo kot pa običajne maskare. Da bi odstranile odvečno maskaro z veke, uporabite palčko za ušesa.

Popolna polt


Podlage, ki spremenijo barvo vaše polti, so prava katastrofa. Pri nakupu podlage menite, da je ravno ta odtenek pravi za vas, vendar po uporabi le-te pa je vaš obraz postal oranžen. Tega pa si sigurno ne želite. Poleti podlage raje zamenjajte z lahko BB kremo, ki bo ohranila barvo vaše polti in je obstojnejša.

Preberi še: Mali triki za mlajši videz

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream

Povezane teme: maskara, šminka, tekoči puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kaj je mineralni puder?

Ta kozmetični izdelek je narejen iz povsem naravnih sestavin, ki izvirajo iz mineralov zemlje. Že nekaj časa upravičeno kraljuje na trgu, in sicer iz ...