Izognite se napakam pri nanašanju maskare

Vendar, napake delajo tudi najbolj izkušena dekleta, ko nanašajo maskaro. Zato smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali, da naslednjič nanesete vaš priljubljen izdelek brez napake.

Ne nanašajte preveč plasti maskare

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Nanašanje preveč plasti maskare lahko povzroči, da se trepalnice zlepijo, to pa, boste tudi priznale, ni tisto, česar si želite. Zato je treba imeti vedno pri roki poseben glavniček, s katerim boste pazljivo ločile trepalnice. Lahko uporabite tudi krtačko maskare, ki je več ne uporabljate.

Ne potiskajte krtačke noter in ven iz maskare

Večina deklet ponavlja napako in večkrat potiska krtačko v maskaro, preden jo nanese na trepalnice. Če ste med njimi, je čas, da prenehate s to slabo navado. Z večkratnim potiskanjem krtačke v maskaro spuščate zrak, kar povzroča sušenje barvila. 

Odstranite odvečno količino maskare

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Pogosto se na krtački zadrži večja količina maskare, kot je potrebujete. Da bi se izognile odvečni količini maskare, počasi premaknite krtačko po obodu stekleničke, preden nanesete maskaro na trepalnice.  

Ne hitite s popravljanjem

Če se vam zgodi, da zamažete veko, ne odstranjujte maskare takoj, saj boste tako samo poslabšale celotni videz. Malce počakajte, da se maskara dobro posuši, nato pa počasi očistite veko.  

Ne čakajte več kot 6 mesecev


Ali imate v svoji kozmetični torbici maskaro, ki ste jo dobile za darilo, jo odprle, da jo poskusite in nanjo pozabile? Maskaro je treba zavreči po šestih mesecih po njenem odprtju ne glede na to, ali je uporabljate, saj se suši in težko nanaša. Rok uporabnosti pa ne bomo niti omenjali, kaj ne?

Preberi še:Kako izbrati maskaro z ustrezno krtačko

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

Povezane teme: maskara

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj tvoja kozmetična torbica preprosto mora vsebovati

Torba brez toaletne torbice je kot torta brez smetane. Kaj bomo vanjo spakirali je odvisno predvsem od osebnih navad glede ličenja, od velikosti torbe...