Izziv: »Smokey eye look« v drvečem avtomobilu

V začetku jeseni smo razpoloženi za nove izzive. Pogosto hitimo, vendar vešče rokujemo z ličenjem ob vsaki priložnosti in na najrazličnejših krajih, zato smo se odločili, da zate pripravimo vodnika, ki ti lahko pomaga pri ličenju v avtomobilu in ti pokaže, kako je stil zadimljenega pogleda oz »smokey eye« mogoče ustvariti na zadnjem sedežu avtomobila, in sicer s pomočjo le dveh izdelkov za ličenje ter ogledalca.

Izziv: »Smokey eye look« v drvečem avtomobilu

Rjavi »smokey eye«

Izbrali smo paleto senčil Maybelline New York The Nudes in maskaro The Colossal Platinum Black. Glede palete senčil je takšna odločitev prava zato, ker bodo potencialne napake pri ličenju precej manj opazne, zato v sorodnih situacijah priporočamo prav tovrstne odtenke.

The nudes paleta senčil je sestavljena iz pazljivo izbranih 12 zemeljskih odtenkov, navdahnjenih z naravnimi bež, peščenimi in bronastimi toni. Lažje bo, če ličenje začnemo s svetlimi senčili, zato ti priporočamo, da pri ustvarjanju zadimljenega pogleda v avtomobilu najprej posežeš po najsvetlejšem odtenku in ga naneseš preko cele veke.

Zatem je na vrsti postopno dodajanje temnejših nians, od pregiba veke navzven. Za bolj poudarjen »smokey eye« ustvari opaznejši prehod med svetlim in temnim odtenkom oz. nanesi več temnih senčil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Kateri trenutek je najboljši za maskaro v taksiju?

»Smokey eye« nikakor ni popoln brez dveh plasti maskare, zato je niti v tem primeru ne smeš preskočiti. Pomembno je, da počakaš rdečo luč na semaforju, ali na trenutek, ko se avtomobil povsem umiri. Izberi maskaro, ki se jo zlahka nanese in vsebuje krtačko, ki bo tvoje trepalnice podaljšala in privihala. Prav ti bo prišla fantastična maskara Maybelline New York The Colossal Platinum Black s posebno formulo za obstojen volumen brez kepic in razmazovanja, ki ustvarja čudovit učinek platinastega sijaja, s katerim bodo tvoje trepalnice dobile posebno dimenzijo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Bonus izdelek – priljubljena šminka

Čeprav smo rekli, da zadimljeni pogled lahko ustvarimo s pomočjo le dveh izdelkov, ličenje pač ni povsem dovršeno brez šminke. Priporočamo ti, da preizkusiš Maybelline New York CS Shine Compulsion v tvojem najljubšem odtenku. Ustnice bodo bogato obarvane in zapeljivo sijoče.

Boš preizkusila kreiranje »smokey eye« stila na zadnjem sedišču avtomobila, ali boš takšno ličenje vseeno raje prepuščala udobju svojega doma? Sporoči nam v komentarjih.

Preberi še: Ta ličila bodo zaznamovala jesen 2019

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline New York The Colossal Platinum Black

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , mat, Maybelline New York

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Odkrij, katera oblika obrvi pristaja prav tebi!

Popolna oblika obrvi še bolj poudari lepoto oči, vendar ne poskušaj povsem spremeniti njihovega naravnega videza...