Jesen Gigi Hadid

Že res, da ima skoraj vsaka izmed nas v svoji garderobi par strganih kavbojk, vendar pa je Gigi le te dvignila na povsem drugo raven. Manekenka je po milanskem tednu mode oblekla prav poseben miks krila in strganih kavbojk, ki ga je kombinirala z oker puloverjem in črnimi lakastimi čevlji.

 

Arrivederci Milano! 💥💥 So much to be grateful for. xx

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Bi rada tudi ti popestrila svoje strgane kavbojke. Na nitke nanizaj perlice in različne okraske, kot je to storila Gigi.

 

my idea of an update 💎

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Nova Miss Elektor s techno očali in videzom. Nekje v stilu Billy Idola in elektronike, združene z elegantnim korzetom. No, Gigi že ve kako se stvari streže. Mi smo opazili tudi »choker« na njenem vratu, katerega vrnitev so napovedale tudi že številne slovenske blogerke.

 

yesterday 🕶

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Njen stajling iz Pariza nas spominja na čase plavolase članice Spice girls. Gihi je izbrala zanimivo nežno rožnato oblekico in igrivo pričesko, vse skupaj pa jo pomladi kar za nekaj let.

 

midnite in Paris 🍸👛

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Črni gležnarji z visoko peto in ubijalske hlače z zakovicami. Vse skupaj kombiniraj še z bomber jakno v bronasti barvi in črnim hoodijem. Pripravljena!? Tudi sama lahko namreč združiš športni videz z visokimi petami, ne da bi pri tem izgledala neosveščena.

 

power-naps are key ✈️✈️💪🏼 #tommyxgigi #togethertour 📸: @brycescarlett

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Priberi tudi o: L’Oreal Gold Obsession Party na pariškem Tednu mode: jesenski trendi ličenja, ki so jih zastavile najlepše ženske sveta

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se