Jesenski trend ličenja: poudarjena naravna lepota

Že nekaj sezon je nude videz ali dnevni videz najpogostejša izbira celo na glamuroznih večernih dogodkih. Sestavljajo ga nežno obrobljene oči odprtega pogleda, naravno rdeča lica in vlažne ustnice.

Prvi in najpomembnejši korak je nanos hidratantne kreme

Kremo izberemo glede na tip kože in jo enakomerno nanesemo na celoten obraz ter pri tem ne pozabimo na predel okoli oči. Zelo pomembno je nanesti tudi posebno kremo za občutljivi predel okoli oči, da dobimo kar najboljšo podlago za korektor.

Pri ličenju najprej nanesemo korektor, ki bo nevtraliziral podočnjake

Korektorji v rožnatih tonih nevtralizirajo modre podočnjake, medtem ko tisti breskove barve nevtralizirajo rjave. Ko določimo ton, je pomembno, da izberemo tudi popolno barvo. Ta naj bo za en odtenek svetlejša od odtenka polti. Korektor nežno vtapkaj s prsti in zabriši robove.

Nato nanesemo tekoči puder in z njim poenotimo polt

Preko pudra lahko nanesemo še malce pudra v prahu in bronzerja, ki bo obrazu dal toplejši in osončen videz. Za oči je najbolje uporabljati naravne in svetle odtenke senčila, ki bodo odprli pogled.Naraven videz je nepopoln brez rdečila za lica, ki je pri tem načinu ličenja nujno, saj na obrazu najhitreje ustvari učinek naravne rdečice. Odtenek rdečila naj bo med rožnato in meseno barvo, za konec pa svoje ustnice polepšaj z balzamom, ki jim bo dal vlažnost in lesk.

Priberi tudi o: Sculpting tehnike by @Ajdas

Povezane teme: make up , puder, ustnice, dnevni make up , moda, nude

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako izbrati pravi pritrjevalec ličil

Že se bliža čas porok, matur in drugih slovesnih priložnosti, ko se po navadi prepustimo veščini profesionalnih umetnikov ličenja. In vendar je včasih...