Jesenski trend: ustnice v barvi jagodičevja

Izberi odtenek

To bo morda najpogumnejši look, ki ga bomo to jesen preizkusile, a barva vina ni tako težavna za nošenje, kot se ti morda zdi. Čarovnija vamp ustnic je v moči te barve, da dopolni videz in naredi zobe na videz bolj bele, celotnemu looku pa v trenutku da bolj dovršen videz. Svinčnik za ustnice in čopič za nanos šminke sta nujno potrebna, saj omogočata čiste linije in dramatičen kontrast.

Priberi tudi o: NAZAJ V ŠOLO: 5 ŠOLSKIH PRAVIL PRI LIČENJU by @Ajdas

Najprej naredi piling ustnic s sladkornim pilingom ali staro ščetko za zobe, da barva ne bo končala v luskah, nato pa nanesi rdečilo naravnost na ustnice. Robove najprej izpopolni s čopičem, nato pa s svinčnikom za ustnice, da preprečiš potencialno razlivanje barve.

Mat ali lesketajoče?

Pri tem vprašanju velja splošno pravilo, da bolj temna ko je barva, težje je izpeljati mat teksturo brez učinka »ploščatega« videza. Če si ljubiteljica svetlejših odtenkov, kot so odtenki burgundca ali temno rdeče, priporočamo klasično šminko mat teksture, ki jo za čim večjo natančnost obvezno naneseš s čopičem. Če imaš raje barvo slive ali vina, pa izberi svetlikajočo teksturo, da z njo uravnotežiš temen pigment.

Priberi tudi o: Zvijače za rešitve v zadnjem trenutku

Drži se enostavnosti

Za kar največji učinek naj bo preostanek tvojega make upa nevtralen. Za čist, sodoben videz naj bo koža mat in nežno konturirana na sencih in bradi (osvetljevalec pusti doma). Ključna točka tega videza? Popolno oblikovane obrvi. Polne, tanke, svetle ali temne – zapomni si le, da naj bodo počesane navzgor in fiksirane z gelom. Zaključi s slojem maskare za podaljševanje trepalnic in pripravljena si! Zapomni si, manj je več!

Priberi tudi o: Popolna manikira tudi doma – s pomočjo enega izdelka

Za ta videz priporočamo

  • Color Sensational Loaded Bolds by Maybelline New York

Povezane teme: make up , rdeča šminka , rdečilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ličenje oči: Triki za nanašanje črtala in maskare

Ličenje oči tudi najbolj spretna dekleta največkrat puščajo za konec...