Jesenski trendi: Najlepši naravni odtenki šmink

Jesenski trendi: Najlepši naravni odtenki šmink

Poletni čas ni edini, ko je treba negovati svež in naraven videz, tako na ustnicah kot s pomočjo preostalih ličil. Jesen je idealna, da oplemenitiš svojo zbirko ličil, in to z odtenki šmink, ki poudarjajo polnost in lepoto tvojih ustnic. Kričeče barve že dolgo niso več edini način za privabljanje radovednih pogledov, se strinjaš? Šminke v kožnih niansah, ki se prilagajajo naravni barvi ustnic, so v kombinaciji z zadimljenim stilom ličenja oči videti še kako mamljivo.

Suhe ustnice? Nikdar več!

Nič več nenehnega nanašanja balzamov, da bi v nizkih jesenskih temperaturah zadržala mehkost in vlažnost ustnic. Sama kremna struktura tovrstnih šmink ne dopušča suhega videza kože, saj ustnicam zagotavlja sijaj in hidracijo. Še ena prednost naravnih ali »nude« šmink je, da gredo odlično s prav vsakim stilom oblačenja. Če se ti mudi, ti torej ni treba zgubljati časa še pri izbiri pravega odtenka šminke.

Nude šminka – revolucija v svetu ličil

Svet ličil je postal tudi svet umetnosti, za kar gre zahvala strokovnjakom, ki nas iz dneva v dan presenečajo s svojimi izvirnimi rešitvami in pravimi pravcatimi izumi. Tako so tudi iz navidezno preproste nude šminke naredili pravo revolucijo! Mnoge med njimi namreč lahko vsebujejo primesi raznih barv, ki poudarjajo naravno lepoto ustnic.

Nude šminke s trajnim učinkom sijaja

Mnogi naravne odtenke šmink radi še dodatno poudarijo s sijajem za ustnice. Danes pa obstajajo tudi takšne formule nude šmink, ki zagotavljajo trajen učinek sijaja, brez občutka lepljivosti. Takšne so denimo tudi šminke L’Oreal Paris Brilliant Signature.

Jesenski trendi: Najlepši naravni odtenki šmink

Nude šminke z mat učinkom

Nude mat šminke ustnicam dajejo lepši in polnejši videz, pri tem pa jih odevajo v občutek prijetnosti. Najbolje, da izbiraš takšne v svinčniku in si tako olajšaš nanašanje, tako pa ne boš potrebovala niti posebne barvice za obrobljanje ustnic.

Nude šminke za vse tipe polti

Pravi naravni odtenek je resnično težko najti. Če se tudi tebi večkrat zgodi, da se iz trgovine vračaš razočarana nad izbiro nude odtenkov šmink in se jeziš, kako še danes niso ustvarili pravega za tvojo polt, naj te razveselimo. Obstajajo nude šminke za vse tipe oz. barve polti, ki te čakajo v kolekciji šmink L’Oreal Paris Color Riche Free The Nudes.

Dosegljive so v kar 6 odtenkih, ki ustrezajo vsem barvam polti, poleg tega pa zagotavljajo ultra mat učinek, po katerem hrepenimo vsi iskalci nude šmink. S šminkami iz te kolekcije boš brez težav dopolnila burgundy ali zelene odtenke ličil za oči, ki so za letošnjo jesen tako značilni.

Top 4 nude odtenki šmink

Kavni odtenki

Takšni topli rjavkasti odtenki šminke odlično pristajajo osebam temnejše polti. Ko pomisliš na kavni napitek prepoznavne arome in okusa, ki deluje stimulativno, si zagotovo zaželiš preizkusiti tudi mat nude šminko v rjavkastih odtenkih.

Nevtralni odtenki

Šminke v teh odtenkih imajo po navadi dolgotrajen učinek, zato jih ni treba dodajati na vsakih 15 minut, poleg tega pa njihova bogata kremna struktura tvojim ustnicam zagotavlja sijaj in vso vlago, kar je potrebujejo. Takšni barvni toni šmink v vsakdanje ličenje vnašajo preprostost in privlačno brezbrižnosti.

Pink odtenki

Takšni odtenki niso vpadljivi, pač pa predstavljajo droben dodatek, ki le še bolj poudari naravno barvo tvojih ustnic. Kremna struktura in pridih rožnate pristajata osebam tako svetlejše kot temnejše polti. Te šminke zmorejo čudovito osvežiti vsak stil.

Oranžni odtenki

Šminke v oranžnih odtenkih odlično pristajajo osebam temnejše polti. Na modnih brveh že dolgo vladajo marelični odtenki. Zanje se odločajo mnogi, saj predstavljajo popolno ravnovesje med živahnimi rdečimi toni in nežnimi odtenki rožnate barve. Če je tvoja polt bleda, ti priporočamo marelično šminko z elegantnimi bleščicami.

Kateri odtenek nude šminke je zate najlepši? Deli z nami v komentarjih!

Preberi še: Nauči se naličiti kot profesionalci: ličenje ustnic

Za ta videz priporočamo

 • L'Oreal Paris Brilliant Signature Wild Nude Be Uncontrolable

  Takojšnje naročilo
 • L'oreal Paris Infaillible Caramels 101 Smooth Caramel

  Takojšnje naročilo
 • Maybeline New York Color Sensational Almond Hustle

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Silk

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Riche Nudes No Doubts

  Takojšnje naročilo
 • Lancome Absolue Rouge Ruby Cream

  Takojšnje naročilo
 • YSL Rouge Volupte Rock'N Shine

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Hydra Extreme Chocolate Truffle

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , rdečilo za ustnice , nude , Maybelline New York , NYX Professional Makeup, YSL, Loreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Osvetljevalci: najbolj praktični večnamenski izdelki

Če bi umetnike ličenja vprašali, kateri izdelek je zadnjih nekaj let številka ena v svetu ličil, bi jih večina zagotovo odgovorilo: osvetljevalec (»hi...