Kaj bi povedale mlajši različici sebe o ličenju?

Se ti je zgodilo, da s prijateljico brskaš po albumu s slikami iz srednje šole in naletiš na sliko, ki bi jo najraje uničila? Na tej sliki ne le, da so tvoji lasje videti nekako čudno, temveč je tudi tvoj slog oblačenja totalna modna katastrofa, ličilo pa … Bolje je, da tega sploh ne omenjamo.

Sprašuješ se, če je sploh mogoče, da si se tako oblačila in ličila? Potem pa dojameš, da je od takrat minilo veliko let in da so se modni trendi večkrat spremenili ter da se sedaj lahko vsemu temu le nasmehneš.

Mogoče pa lahko kar sama sebi napišeš pismo? Poskusi, verjamemo, da se boš zabavala, tako kot mi.

Prosim te, pozabi na svinčnik za oči


Se spomniš časov, ko nisi ravno najbolje znala uporabiti črtala za oči, pa si namesto njega raje uporabljala svinčnik za oči? Razmazana črta na pregibu veke, tvoj obraz pa je bil videti kot obraz utrujenega superjunaka? In kar je še najhuje, vsa barva se je nabrala v kotih očes?

Draga moja mlajša Jaz, prosim te, pozabi na mehak črn svinčnik za oči in se izogni neprijetnim situacijam.

Reci NE glosom za ustnice v odtenkih močne rožnate

Se spomniš tiste najstniške fotografije, na kateri je tvoj rožnati sijaj za ustnice v središču pozornosti? Vendar ne tisti nežno rožnati, ki ga danes uporabljaš, temveč tista kričeča rožnata, ki ti bode v oči.

Draga moja Jaz, le kaj si si mislila, ko si ličila ustnice s to barvo? Saj si bolj podobna klovnu, kot pa veseli mladi dami.

Rdeča in le rdeča


Ja, na fotografijah se lepo vidi, da je bila rdeča barva edina barva, ki si jo uporabljala. Ne glede na to, ali si se pravkar vrnila z morja zagorela, si vseeno uporabila le rdeče rdečilo ...

Moja mlajša Jaz, prosim te, da takoj prenehaš poudarjati svoja lica z isključno rdečo barvo! Ja, ja, rdeča barva je vedno v trendu, vendar pa ni treba toliko pretiravati. Pridi, stopi k ogledalu in se poglej malce bolje!

Tanke, tanke, tanke obrvi

Se spomniš, ko je bila pinceta tvoja najboljša prijateljica? Vsak trenutek si preživela tako, da si si pulila dlačice in si si vsakič ponovila, da je ta dlačica zadnja? Obrvi pa so bile tako tanke, da si jih stežka videl na fotografiji.

Draga moja Jaz, ne morem ti opisati, kako srečna sem, ker je ta trend ostal le na fotografijah!

Zato odloži pinceto in naj tvoje obrvi ostanejo takšne, kakršne so.

Preberite še: Do videza iz lepotnega salona v nekaj minutah

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit

  • L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oréal Paris Color Superliner Perfect Slim

Povezane teme: črtalo za oči , oči , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zakaj je tudi to poletje mat tekoča šminka glavni trend med ličili

To poletje so tisti najpogumnejši in drzni tekočo šminko s svetlečim sijajem zamenjali s fantastičnimi in intenzivnimi tekočimi odtenki z mat zaključk...