Kaj, če je tvoj obraz pravokoten?

Pravilno nanašanje ličil na oglat obraz ni ravno najenostavnejše, a z malo truda in vaje lahko dosežeš maksimum in si s pomočjo ličil ob vsaki priložnosti videti lepo. Stremimo k temu, da poudarimo osrednji del obraza, medtem ko naj bi ostre konture, tipične za pravokoten obraz, bile v ozadju. Končni učinek so ublažene poteze obraza in nekoliko zožen in zaobljen obraz.

Pozabi na ličnice

Pri ličenju je glavni cilj preusmeriti pozornost z dejstva, da imaš štirioglat obraz. To narediš tako, da rdečila ne naneseš previsoko na lične kosti. Pravzaprav poskrbi, da ne bodo pritegovale preveč pozornosti. Rdečilo v lahkotnih, vedrih odtenkih nanesi le z nekaj potezami.


Ustnice

Še en način za preusmerjanje pozornosti stran od oblike obraza je nanos kakšne lesketajoče šminke, ki bo v središču pozornosti. Uporabiš lahko tudi kakšne vpadljive odtenke, kot je pink rožnata ali kakšen lep rdeč odtenek.


Poudari oči


Če ne maraš poudarjenih ustnic, poudari oči. Naj bodo oči v središču pozornosti. Odločiš se lahko za zadimljene oči v različnih odtenkih, kot so siva, temno vijoličasta, temno rjava in podobno, odvisno od barve tvojih oči.

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se