Kaj menim o maskari, ki obljublja angelske trepalnice by Ajda Sitar

Šalo na stran, trgovci danes obljubljajo skoraj nemogoče. Dejstvo je, da imamo ljudje precej različne trepalnice, predvsem pa imamo različne želje povezane z njimi. Sama iščem v maskari pravo mero podaljšanja in volumna (lahko tudi na račun tega, da trepalnice malo zlepi, a ne preveč), moja mami na primer pa želi lepe in ločene trepalnice, popolnoma brez grudic (na račun tega je volumen seveda manjši).

Tako mi je pod roke (beri: v test) prišla nova Maybelline maskara, ki obljublja angelske trepalnice, za katero je kazalo, da bo bolj sodila v mamino toaletno torbico kot mojo. Pa vendar …

Prvi vtisi o Maybelline The Falsies Push Up Angel

Zunanja embalaža je podobna embalaži Maybelline The Falsies Push Up Drama maskari, s to razliko, da je angelska verzija odeta v vijolični odtenek. Notranjost razkriva nadvse nenavadno krtačko, ki ima ščetine le na eni strani. Tako izgleda kot nekakšen glavnik za trepalnice, ki pa je nekoliko ukrivljen.

Glede na to, da ima maskara precej kratke ščetine, nisem bila prepričana, kakšen učinek bom z njo dosegla. Že ob prvi uporabi mi je postalo jasno, da je precej drugačna od njene sestrske različice, ki zagotavlja dramatičen volumen. A rezultat ni bil nič manj impresiven. Nasprotno – Angel verzija mi je celo bolj všeč kot Drama.

Zaključne misli o Maybelline The Falsies Push Up Angel

Maybelline The Falsies Push Up Angel maskara resnično precizno zajame vse trepalnice. Prav zato je nanos natančen in verjetno je to ena izmed maskar, ki se obnese najbolje v kotičkih očesa in tik ob notranji liniji. Z njo je namreč mogoče zajeti trepalnice tik ob korenu, istočasno pa zgornje veke popolnoma nič popacati. Tegobe, ki preganja mnoge ženske, tukaj ni. Skrb, da bom uničila dobro nanešeno senčilo s tem, ko se bom z maskaro ponesreči dotaknila zgornje veke, je odveč.

Angelsko maskaro torej odlikuje preciznost in izjemna sposobnost »česanja trepalnic«, zaradi katere so resnično čudovito (angelsko) privzdignjene. Trepalnice občutno podaljša, zagotovi pa tudi nekaj volumna – ob večkratnem potegu s krtačko. Odlična izbira je predvsem za tiste, ki imate krajše trepalnice, navdušila pa bo najbolj tiste, ki iščete maskaro, ki bo vaše trepalnice lepo ločila in jih podaljšala.

Preberi še: Dnevni “smokey eyes”

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Push Up Angel

Povezane teme: maskara, oči , Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ličila online: Top 10 lepotnih izdelkov

Dnevi dolgega izbiranja ličil po drogerijah in preizkušanja vseh izdelkov so na žalost za nami...