Kaj o tebi povedo tvoje obrvi?

Obrvi so že zadnjih nekaj mesecev ena izmed glavnih tem pogovorov ob lepotilni mizi, umetniki ličenja pa ne razglabljajo le o oblikovanju, temveč so se poglobili tudi o osebnosti za določeno obliko obrvi. Malo za šalo malo za res, me smo se v marsikaterem opisu kar dobro našle.

Neurejene obrvi


Tako kot tvoj obrazni okras tudi sama nadvse ceniš svobodo. Nisi ena izmed tistih, ki se strogo držijo pravil, tako izkoristiš vsak trenutek da jih kršiš. Življenje živiš po svojih pravilih, in tudi mi ne bi želeli kako drugače.

Ukrivljene obrvi


Si vedela, da so nedavne študije pokazale, da so ženske s tovrstnimi obrvmi dosti bolj zaupanja vredne. Morda je tudi to razlog, da se tvoji prijatelji tako radi zanesejo nate.

Naravno široke obrvi


Kar pokaš od samozavesti, kaj ne bi, če pa si se rodila s tako množično zaželenimi obrvmi. Tako kot obrvi si tudi sama drzna, zato si včasih dovoliš nekaj več.

Ravne obrvi


Ob situaciji vedno premisliš in se si vzameš čas za sprejemanje odločitev, saj nisi ravno impulzivna oseba, ki se odloča glede na trenutni navdih. Imaš dnevno rutino, najsi gre za hrano ali pa lepotičenje.

Ozke obrvi


Nisi dobra pri sprejemanju odločitev, saj rajši le te prepustiš drugim. Rada prisluhneš mnenju drugih, vendar pa je včasih prav, da zbereš pogum in narediš kaj tudi na lastno pest.

Preberi še: Top 3 maskare leta 2017

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler Medium Brown

  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

Povezane teme: obrvi

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mali triki za mlajši videz

Če kljub temu iščeš nekaj nasvetov s katerimi bi lahko še osvežila svoj videz, pa si preberi spodnje, ki bodo zakrili kakšno malo gubico in te naredil...