Kaj oblika vašega rdečila sporoča o vas

Kamor koli gremo in kar koli počnemo, svetu neizogibno sporočamo kaj o sebi. O značaju pogosto govorijo tudi na videz banalni postopki in eden izmed njih je nanašanje rdečila za ustnice.

Ko jih kupimo, so večinoma vsa enaka, odrezana pod ostrim kotom 45 stopinj, pripravljena, da se popolnoma prilegajo ustnicam. Ampak kako je rdečilo videti po uporabi? Kakšna je oblika njegovega vrha in kaj to sporoča o vas?

Ste obsedeni z nadzorom in morate v vsakem trenutku držati vse niti v svojih rokah ali sprejemate, kar vam prinaša življenje? Dobro si oglejte svoje rdečilo, presodite, kateri izmed navedenih oblik je najbolj podobno, in ugotovite, kaj razkriva o vaši osebnosti.

Rahlo zaobljena konica na sredini

Ljudje vas bodisi ljubijo bodisi sovražijo, važno, da ni ravnodušnih! Lahko rečemo, da ste oseba nasprotij – kombinacija nore energije in nežnosti. Samozavestni in radovedni, delujete grobo in nedostopno, toda vedno priskočite na pomoč, ko je treba. Kjer koli se pojavite, pritegnete pozornost, vse zahvaljujoč neizčrpnemu šarmu. Obkroženi ste z bližnjimi, aktivni, polni zamisli in zelo romantični.

Popolnoma zaobljeno

Navezani ste na družino in prijatelje. Prava umetniška duša, ki ima številne konjičke. V življenju vse počnete, kot je treba, zelo ste prepričani vase, sproščeni in umirjeni. Dobronamernost, ki jo oddajate, skrbi za to, da ste priljubljeni v družbi, to pa vam še posebej laska, saj pogosto igrate mirovnika v kriznih situacijah.

Kot tobogan

Kršenje pravil za vas ne obstaja kot možna izbira. Zaradi strahu, da ne bi koga razočarali, in zaradi želje, da ugodite vsem, greste pogosto čez svoje zmožnosti. Zelo ste empatični, zato vas v družbi enostavno obožujejo. Zanašajo se na vas in pričakujejo, da jim boste nudili tolažbo in nasvet. Ste duhoviti in ostroumni, hkrati ekstrovertirani in usmerjeni v duhovne vrednote.

Ravno

Ste odprtega duha. Brez obotavljanja poveste svoje mnenje in vse, kar počnete, naredite do konca. Zastavljate mnogo vprašanj in si na vseh področjih nenehno prizadevate za uspeh. Veljate za zelo moralno, celo konzervativno osebo. Ste samozavestni, praktični in imate obe nogi trdno na tleh. Držite se zase, saj včasih ugotovite, da ste naporni ali celo malo dolgočasni.

Oster vrh in ostri robovi

Že slutite – ste seksi zapeljivka, ki ji je flirt oblika rekreacije. Pogosto ste tarča ljubosumnih pogledov zaradi svojega privlačnega videza pa tudi pameti. Nenehno ste v akciji in se močno zavedate svojih prednosti, zaradi česar vas številni doživljajo kot prepotentno osebo. Ste rojeni vodja in vse vam gre od rok. Ko si zastavite cilj, je njegova uresničitev zagotovljena. Ste steber, pa naj gre za družino, prijatelje ali sodelavce. Izdaje ali krivice nikoli ne pozabite.

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Črka C

Ljubezen je vaše drugo ime! Hitro se zaljubite in nesebično delite svoja čustva. Mnogi mislijo, da ste naivni, toda na srečo obstajajo tudi taki, ki v vas vidijo čistost in prave prvobitne vrednote. Pogosto si na ramena naložite preveč, kar vas pozneje obremenjuje in pritiska na vas. Uživate v pomoči ljudem in živalim. Vaša empatija in širina sta pravi blagoslov.

Kot novo (originalno)

Če je tudi po dolgotrajni uporabi vaše rdečilo videti, kot da ste ga ravnokar odprli, pomeni, da ste zelo pozorni in odgovorni. Spoštujete roke, cenite svoj in tuj čas … Lahko rečemo, da ste pravi timski igralec, ki ga sodelavci zelo cenijo. Strogi, vendar pravični, ste eni tistih ljudi, ki ne želijo izstopati. Poleg tega da spoštujete pravila, jih radi tudi postavljate.

Preberi še: Poletna vodoodporna rdečila za ustnice

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Color Sensational Powder Matte Lipstick 10

  • Full Throttle Lipstick

Povezane teme: make up , rdečilo za ustnice , ustnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Prevzemi popoln nadzor nad pokrivno močjo tvojega tekočega pudra!

Učinek, obstojnost in pokrivna moč tvojega pudra nič več ne morejo zbledeti. Od sedaj je vse samo v tvojih rokah...