Kaj pride za konec, maskara ali šminka?

Mojstri ličenja so nam zato svetovali, kakšnim korakom naj sledimo in kateri izmed lepotnih izdelkov je res zadnji. Nas je njihovo mnenje močno presenetilo …

Maskara

 

A post shared by @_mymakeup__ on


saj so maskaro uvrstili v sredino samega procesa ličenja, medtem ko je šminka na samem repu. Po mnenju strokovnjakov ličenja maskara sledi v procesu ličenja oči, torej petem koraku po vseh podlagah in črtalih za oči ter nanosu senčila. Nanos maskare je zadnji korak pri ličenju oči, vendar pa preden se pomakneš na preostale predele, počakaj nekaj minut, da se le ta dobro posuši.

Šminka

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Šminka tako pride na konec lepotne rutine. Najprej s svinčnikom obrobiš ustnice, tako poskrbiš, da šminka ne bo prestopila želenih meja in bo obstala na svoje mestu, potem pa naneseš še šminko. Najprej začneš na sredini zgornje ustnice in pobarvaš vse do krajišč, potem pa obarvaš še spodnjo. Prav šminka bi morala biti po mnenju strokovnjakov na koncu, saj je ne želiš uničiti v procesu nastajanja preostalega make upa. 

Tudi ti najprej naneseš maskaro in šele potem obarvaš tudi ustnice ali pa si navajena povsem drugačne rutine? Zaupaj nam svoje nasvete, saj veš, da pridejo prav tudi nam.

Preberite še: Vrnitev mat ličil

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Foundation

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

  • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

  • L'Oréal Paris Super Liner Superstar

  • L'Oréal Paris La Palette Nude

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Plum Tuxedo

Povezane teme: maskara, šminka, rdečilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ličenje za poroko: Naliči se sama, brez pomoči profesionalcev ličenja

Ne glede na to, ali se poroke udeležiš kot »običajen« ali izredno pomemben gost, kot priča, družica, celo kot nevesta, so pravila za popolno naličen o...