Kaj so znane Slovenke izbrale za teden mode?

Katarina Benček se je modnega dogodka udeležila še preden je poletela v Ameriko, kjer si bo, vsaj tako upa, pričela ustvarjati kariero. Od Ljubljane se je poslovila s strogo spetim čopom, zadimljenimi očmi in čudovitim črnim topom s čipko.

 

Day 4! #ljfw #ljubljana #fashion #event #fashionweek @_diamondee_ @the_david666 @davidhojnik

A photo posted by RiNna ™ 🍀🍀🍀 (@katarina_bencek) on

 

Svetlolasa Tjaša Kokalj prisega na svetle pastelne tone in raznovrstno plastenje različnih materialov. Tako je nežno čipko kombinirala z  močnejšimi bleščicami. Všeč so nam njeni svetlo obarvani nohtki in zadimljene oči, ki izstopajo od garderobe.

 

 

When it was still bright outside 🎀 #ljfw

A photo posted by Tjaša Kokalj Jerala💫 (@tjasa_kokalj_jerala) on

 

Ula Furlan se je tokrat odločila za prefinjeno kreacijo Maje Ferme, ki jo je kombinirala z motoristično usnjeno jakno. Pritegnil nas je tudi njen make up, kovinsko zadimljene oči in »nude« ustnice.

 

 

Živalske vzorce je v svoj stajling vpela blogerka  Anela Šabanagić, ki je leopardji vzorec prepletla z izstopajočim krilom. Me pa občudujemo njeno kratko pričesko, ki ji odlično pristoji.

 

Let's go @ljfw 🤘🏼💋 wearing @emanuelungaro_officiel

A photo posted by @streetchatella on

 

 

Povezane teme: trend , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Manikir: Jesenski trendi

Medtem ko so modni guruji predstavljali najnovejše kolekcije za prihajajočo jesen, je bilo na rokah manekenk mogoče opaziti najrazličnejše manikire...