Kaj storiti, da ne umažeš oblačil s tekočo podlago​

Jesen in mrzli dnevi so že zdavnaj med nami. Čas je za tvoje priljubljene mehke šale in kape, ki so nestrpno čakali, da jih vzameš iz omare in končno sprehodiš. Čeprav praktični, nam ti modni dodatki pogosto pokvarijo razpoloženje, saj naše ličilo pušča sledi na teh toplih tkaninah. Veliko časa porabiš, da izbereš ličila in pazljivo ustvariš svoj videz, a le en dotik šala vse uniči.

Kako preprečiti?


Enostavno – s kompaktnim pudrom. To je izdelek, ki ti bo pomagal, da tvoj makeup ostane odporen in da se ne razmaže po oblačilih. Kompakten puder je priporočljiv za hladnejše dni, saj omogoča popoln mat zaključek in tako zaščiti kožo brez občutka teže. Ko zaključiš ličenje s pravilno izbranim kompaktnim pudrom, so možnosti, da ne umažeš svojih oblačil s tekočo podlago dosti večje.

Kateri izdelek izbrati?

Ne boš naredila napake, če boš izbrala L’Oreal Paris Infaillible Ultra-Matte kompaktni puder, ki je del znane Infaillible kolekcije. Ta puder, zaradi čvrste embalaže, lahko vedno vzameš s seboj, celo v najmanjši kozmetični torbici, ki jo imaš. Poleg fiksiranja Infaillible formula zagotavlja obstojnost in zdržljivost do 16 ur. Ne vsebuje olja tako, da je popolna izbira za vsa dekleta z mastno kožo, še posebej, ko gre za T-cono. To jesen in zimo bo eden izmed prepoznavnih izdelkov velike blagovne znamke, predvsem zaradi svoje obstojnosti in močnega mat učinka, tvoj najboljši prijatelj v boju proti sledem tekoče podlage na oblačilih.

Preberite še: Kako izbrati tekočo podlago by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

Povezane teme: tekoči puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Hitri lepotni nasveti za problematično kožo

Nanašanje podlage je lahko zamudno, sploh če ob tem godrnjavo pomislimo na prijateljice, katerih koža sije že brez tega...