Kako čim pravilneje definirati poteze obraza

 Non-touring ali nonturiranje je nekaj vmes med zdravim rosno svežim (dewy)leskom in poudarjeno definiranim obrazom. Pri tem trendu je pomembno, da je koža videti sveža in lesketajoča in ne sme biti na videz preveč matirana ali suha.

 

Poleg nonturiranja je v svetu ličenja glavna novost tudi draping oziroma tehnika, ki jo zadnje mesece na družbenih omrežjih, povezanih z njegovo znamko, zagovarja Marc Jacobs. Ta trend je bil izjemno priljubljen v 80‑ih letih preteklega stoletja, v začetku 90‑ih pa ga je nosila tudi slavna Kate Moss. Postopek je zelo enostaven! Namesto vseh izdelkov in pripomočkov potrebuješ samo rdečilo za lica, ki ga naneseš na predele obraza, ki jih želiš poudariti.

Rdečilo naj bo v dveh barvah in naj daje izreden lesk. Temnejši odtenek nanesi na ličnice, povsem na vrhu pa uporabi svetlikajočo svetlejšo barvo, s katero še dodatno »omehčaš« ostre linije rdečila.

Priporoča se tudi rahel nanos rdečila na predelu ob zaključku obrvi. Nekateri umetniki ličenja priporočajo rahel oprh rdečila še na bradi. Mnoge znane dame so ta trend hitro sprejele za svojega, med njimi tudi Gigi Hadid in Kylie Jenner, za kateri je postal del njune vsakodnevne lepotne rutine.

Priberi tudi o: Kdaj naj ličila končajo v smeteh? by @Ajdas (prvi del)

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se