Kako do super gostih in dolgih trepalnic z maskaro, ki je drugačna? by Ajda Sitar

Maskara velja za enega izmed ultimativnih lepotnih pripomočkov večine žensk. Mnoge so mnenja, da je dobra maskara vredna skoraj toliko kot dobra prijateljica. Da ti dodatne energije in samozavesti, poudari pogled in doda tisto iskrico v oči. Sama sem mnenja, da se lov za dobro maskaro prav nikoli ne konča, dobra pa zame predstavlja pravo razmerje med volumnom in podaljšanjem.

V svoji lepotni zgodovini sem srečala že kar nekaj dobrih in danes vam predstavljam novost, ki me je precej presenetila – novo L'Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber maskaro.

Zakaj je L'Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber maskara drugačna?

Že na prvi pogled vam bo hitro jasno, da je L'Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber maskara precej drugačna od običajnih maskar. Ima namreč dve strani, dve krtački, ki predstavljata dva koraka. Prvi korak (številka 1) predstavlja klasično črno maskaro, ki ima obliko peščene ure. Drugi korak (korak številka 2) pa ima ukrivljeno krtačko, ki je polna črnih vlaken. Le-te poskrbijo za super volumen in podaljšanje, saj se prilepijo na že namazane trepalnice.

Zakaj je L'Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber maskara presenetila mene?

Če sem popolnoma iskrena, prav dobrih izkušenj z dvofaznimi maskarami z vlakni v preteklosti nisem imela. In to iz dveh razlogov. Prvi je ta, da velikokrat dvofazne maskare vsebujejo en bel in en črn del (nimajo dveh črnih kot ima to L'Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber). Bel del deluje kot nekakšen primer oziroma baza, čez sledi črni del, ki naj bi belino prekril. Na žalost je običajno ne oziroma je nanos precej težaven in dolgotrajen. Ključni razlog, zakaj z maskarami z vlakni nisem imela najboljših izkušenj, pa je ta, da sem uporabnica kontaktnih leč.

Vsi tisti, ki jih prav tako nosite, verjetno veste, da je bolečina ob tujku v očesu zaradi leč še toliko bolj neznosna. Prav maskare z vlakni pogosto čez dan ali ob dotiku puščajo vlakna v oko. To zna biti zelo boleče, še toliko bolj pa, če nosite kontaktne leče. Pri L'Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber maskari odpadanja vlaken nisem opazila, dobro se oprimejo trepalnic, jim daljo super volumen in jih tudi podaljšajo. Dodaten plus je dejstvo, da jih dobro držijo privihane čez cel dan.

Maskaro L'Oreal Paris False Lash Superstar X Fiber sem uporabila tudi v mojem zadnjem YouTube videu, ki sem ga ustvarila z izdelki L'Oreal Paris v sklopu kampanje za DM.

Preberi več: Kombiniraj šminko k svojemu stajlingu by Ajda Sitar

Povezane teme: make up , maskara, oči , Ajda Sitar

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Ličenje oči: ličila za spuščene veke

Širom sveta žene trošijo velike vsote denarja na številne estetske posege, med katere spada tudi korekcija vek. Vendar pa spuščene veke niso pomanjklj...