Kako doseči Lash Lift trepalnic brez obiska kozmetičnega salona

Večina nas sanja o popolnih trepalnicah. Dolge, zavite, privzdignjene trepalnice z pravim volumnom so bile od nekdaj zaželene. Danes obstaja mnogo kozmetičnih postopkov, ki izboljšujejo videz trepalnic, tako v smislu njihovega volumna kot gostote. Lash Lift trepalnic je eden od njih.

Kaj je Lash Lift?

Lash lift trepalnic je kozmetični postopek vihanja in povečevanja gostote trepalnic, ki je v zadnjih nekaj letih doživel pravi razcvet, saj so z njim trepalnice čudovito goste, bujne in privzdignjene. Postopek se izvaja tako, da se naravne trepalnice obdela s keratinom, da postanejo zavihane in zadobijo večji volumen.

Kako ustvariti Lash Lift učinek kar doma?

Navdihnjeni z Lash Lift tretmajem so pri Maybelline New York kreirali maskaro, ki imitira njegov učinek. Od letos na tržišču lahko najdeš maskaro, ki ti bo zagotovila neverjeten učinek dramatično podaljšanih, zavihanih in privzdignjenih trepalnic, prav kot iz salona. Gre za že dostopno Falsies Lash Lift maskaro, s katero boš dosegla učinek privzdignjenih trepalnic kot iz salona!

Kako doseči Lash Lift trepalnic brez obiska kozmetičnega salona

Lash Lift maskara – podaljša, privzdigne in zaviha trepalnice

Maskara je posebna po tem, da ustvarja rezultat privzdignjenih trepalnic, kot da si pravkar opravila Lash Lift postopek v lepotnem salonu. Poglej si sliko prej in potem ter se prepričaj kar sama!

Kako doseči Lash Lift trepalnic brez obiska kozmetičnega salona

Če si torej želiš drzno privzdignjenih trepalnic in iskrivega pogleda, je maskara Falsies Lash Lift prava izbira zate. Razlog, da ta maskara toliko prispeva k večjemu volumnu trepalnic, je v njeni posebni, do sedaj nikdar videni, specialni, dvojno zakrivljeni krtački, ki zaobjame vsako trepalnico od korenine do vrha in jo pri tem podaljša, privzdigne in zaviha. Za izdelavo te krtačke se uporablja dve vrsti različnih vlaken vijolične in črne barve, pri čemer daljša in bolj ukrivljena vlakna pomagajo, da se na krtački zadrži več maskare ter se tako ustvari sijajen volumen že po enem samem nanašanju, krtačka pa seže tudi do najdrobnejših dlak. Formula maskare Lash Lift je obstojna skozi ves dan, zato bodo tvoje trepalnice drzne in privzdignjene vse od jutranje kave pa do vrnitve z večerne zabave.

Trik za nanašanje Lash Lift maskare

Da bi bile tvoje trepalnice maksimalno podaljšane, zavihane in zapolnjene, Falsies Lash Lift maskaro prisloni ob korenine trepalnic in jo v cik-cak gibih levo-desno povleci vse do vrha. Pri dlačicah v kotičkih oči krtačko obrni v vertikalni položaj, da bi jih precizno premazala z maskaro.

Kako doseči Lash Lift trepalnic brez obiska kozmetičnega salona

MNY Falsies Lash Lift: Drzen videz trepalnic

S to novo maskaro boš pozabila na kozmetične postopke in kodralnike trepalnic. Volumen letos prihaja v eni sami steklenički maskare! Preizkusi jo in tvoje drzno privzdignjene trepalnice bodo poglobile tvoj pogled, da boš videti kot prava Instagram zvezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Preberi še: Zakaj je šminka v svinčniku največji hit med ličili

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Falsies Lash Lift

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: maskara, oči , Maybelline New York

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Skrivnosti profesionalcev ličenja: Ličenje okroglega obraza

Ovalna fiziognomija, nekako značilna za naše kraje, že dlje časa ni moderna. Ličenje okroglega obraza predvideva nekaj strateških korakov, ki se jih p...