Kako hitro in z lahkoto popraviti ličilo v službi

Naporen dan v službi bo vsekakor vplival na videz vašega obraza. Vendar obstajajo majhni triki, ki vam bodo pomagali ohraniti svež videz skozi cel dan. Ko gre za dnevno ličenje, se je najpomembneje naučiti hitrih trikov, s pomočjo katerih boste najenostavneje osvežile svoj obraz. Predstavljamo vam nekaj najučinkovitejših pripomočkov pri popravljanju ličila v službi.

Šminka

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Kdaj: Po kosilu

Tudi če nimate časa za popravljanje ličila, bo šminka naredila čudež in vašemu videzu vrnila svežino. Šminka predstavlja najhitrejšo in najučinkovitejšo rešitev, ki ponuja najboljše rezultate.

Maskara


Kdaj: Sredi dneva

Preveč plasti maskare ne bo ustvarilo urejen in svež videz. Zato je najbolje po enem, jutranjem, nanašanju ponoviti proces le še enkrat skozi dan, da osvežite svoj videz.

Rdečilo


Kdaj: Tik pred koncem delovnega dne

Ko morate na hitro popraviti ličilo v pisarni, vam bo prav prišel čopič za nanašanje rdečila. Nanesite rdečilo v tanki plasti in pripravljene ste za popoldansko kavico s prijateljicami.

Preberi še: Štirje izjemni videzi, za katere ne potrebuješ črtala

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Color Rich Matte 634 Greige Hypee

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oréal Paris Infaillible Blush Paint Palette Pink

Povezane teme: maskara, šminka, rdečilo

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vodnik ličenja: Naliči se za vsako priložnost

Zamisli si, da obstaja en sam stil ličenja, primeren za vsako priložnost. Verjela ali ne, to lahko dosežeš z le nekaj truda, veščine in večnamenskimi ...