Kako izbrati maskaro glede na krtačko

Vemo, da v prodaji obstaja veliko maskar, katerih vsebine in krtačke glede na posamezne potrebe ponujajo različne učinke. Med blagovnimi znamkami, ki se lahko pohvalijo z veliko izbiro maskar v ponudbi, je v samem ospredju Maybelline New York. Prav oni so izdelali prvo maskaro, blagovna znamka s 100-letno tradicijo, zato brez dvoma vedo, kaj počnejo, ko gre za maskare in njihove inovacije.

Različne recenzije maskar Maybelline, ki jih lahko najdemo v spletu, so nas spodbudile k oblikovanju tega vodnika do izbire maskare glede na obliko, tip in velikost krtačke.

Na kaj moraš biti pozorna pri nakupu maskare?

Na prvem mestu nikar ne pozabi, da vsaka maskara na različnih očeh učinkuje drugače. Vse je odvisno od dolžine, gostote in oblike trepalnic. Svojo pozornost poleg sestave in učinka, ki ga s specifično maskaro želiš doseči, posveti tudi obliki njene krtačke. Prav ta ima morda kar najpomembnejšo besedo pri tem, kako bo maskara delovala na tebi in ali ti bo z njo uspelo doseči tisto, kar želiš.

Kako izbrati maskaro glede na krtačko

Velika mehka krtačka – za mega volumen trepalnic

Goste in velike krtačke ti skupaj z ustrezno sestavo maskare pomagajo do trepalnic, ki so videti gostejše in daljše. Misliti pa je treba na dimenzijo oči, torej na to, ali so tvoje oči bolj drobne ali velike. Če si med drobnookimi, maskara z veliko mehko krtačko ni dobra izbira zate, saj bi jo le težko nanesla brez madežev na veki.

Maybelline New York The Colossal 100% 

Ena od najbolj poznanih maskar iz Maybelline New York, ki vsebuje legendarno mega veliko krtačko, je maskara Colossal 100% Black. Prepoznavna je po svoji formuli, obogateni s kolagenom, ki ti zagotavlja takojšnji volumen in velike, drzne trepalnice. Formula maskare vsebuje črne pigmente, s katerimi poskrbi, da so tvoje trepalnice videti močnejše in gostejše, brez sprijemanja v kepice.

Kako izbrati maskaro glede na krtačko

Zakrivljena krtačka – za subtilno ločene in razkošne trepalnice

Zakrivljena krtačka z drobnimi ščetinami zaobjame vsako trepalnico posebej, jih subtilno loči in obda z volumnom, hkrati pa omogoča preprosto nanašanje.

Maybelline New York Lash Sensational maskara z oljem divje vrtnice

Maskara Lash Sensational je ena od najbolj priljubljenih maskar znane influencerke Dunje Jovanović. Zahvaljujoč tej maskari so njene trepalnice definirane in negovane. Legendarna pahljačasta krtačka v kombinaciji s formulo, obogateno z oljem divje vrtnice, bo poskrbela, da bodo tudi tvoje trepalnice mehke, vidno negovane, s senzacionalnim volumnom. Krtačka te maskare je izdelana iz kar 10-slojnih glavničkov, ki ločijo vsako posamezno trepalnico, povečajo njihov volumen in jih naredijo senzacionalno razkošne.

Dvakratno zakrivljena krtačka – podaljšuje, privzdigne in priviha trepalnice

Do trepalnic, ki so videti kot po Lash Lift postopku, lahko prideš na precej preprostejši način, in sicer z maskaro, ki vsebuje dvakrat zakrivljeno krtačko z zavitimi vlakni. Krtačka takšne oblike lahko doseže tudi do najdrobnejših trepalnic, zato bodo z njo tvoje trepalnice podaljšane, privzdignjene in privihane.

Maybelline New York Falsies Lash Lift maskara

Če si želiš učinek privzdignjenih trepalnic kot iz salona, to lahko dosežeš s pomočjo maskare Falsies Lash Lift, ki ima dvakratno zakrivljeno krtačko, izdelano iz dveh vrst različnih vlaken vijoličaste in črne barve. Dvakrat zakrivljena krtačka bo zaobjela vsako trepalnico od korenine do vrha, jo podaljšala, privzdignila in zavihala. Formula te maskare je obstojna skozi ves dan.

Upamo, da smo ti olajšali lov na popolno maskaro. Vse maskare lahko naročiš s klikom na sličico pod besedilom in še danes dosežeš učinek, o kakršnem sanjaš.

V komentarjih z nami podeli, katere od teh maskar si morda že preizkusila in katera je tvoj favorit.

Preberi še: Šminka v svinčniku: za najlažje konturiranje ustnic

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Falsies Lash Lift

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Lash Sensational Mascara

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Lash Sensational Limited Editon Black Rose

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Colossal 100% Black

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , maskara, oči , večerni make up , dnevni make up , Maybelline New York , trepalnice, minival trepalnic

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako z ličili zmanjšati mastno svetenje obraza in prekriti pore

Tisti z mastno, mešano in problematično kožo vedo, kako neprijetno je, ko se ta še po ličenju začne svetiti, in to seveda prav v trenutku, ko se nam z...