Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

Od stanja naše kože in stopnje našega zadovoljstva z videzom je odvisna naša samozavest, prav tako pa se vsaka negotovost kaj hitro pokaže na obrazu in se izrazi prav prek kože. Mastna koža je pri ženskah zelo pogosta težava, saj otežuje izbiro ličil, še posebej tekočega pudra. Po vsem raziskovanju in preizkušanju raznih izdelkov, dostopnih na trgu, smo pripravljeni, da ob posvetovanju s strokovnjaki ličenja odgovorimo na vprašanje: kako izbrati najboljši puder za mastno kožo?

Naraven videz kože

Pri mastni koži je nadvse pomembno, da lahko zaupaš v rezultate, ki jih želiš doseči z določenim izdelkom. Puder, ki kožo naredi gladko, svilnato in mehko, ti lahko pomaga pri ohranjanju naravnega videza kože skozi ves dan, saj se z lahkoto stopi s tvojo poltjo.

Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

Obstojnost pudra

Obstojnost je drugi kriterij, na katerega se ti splača misliti ob nakupu pudra za mastno kožo. Pomembno je, da poiščeš dolgo obstojni puder, ki bo na svojem mestu ostal ves dan in mu boš lahko zaupala skozi vse obveznosti, celo tek, trening in podobne telesne aktivnosti. Potrudi se torej in izberi puder, odporen na znoj in toploto, ki se ne preslikava na oblačila.

Mat prekrivnost

Med posebej neželenimi scenariji tistih z mastno kožo je svetenje, ki prodira celo skozi ličila, in to prav ob najpomembnejših trenutkih, ko je brezhiben videz usodnega pomena. Za izenačenje barve in teksture kože, preprečevanje odvečnega svetenja in manjšo opaznost razširjenih por potrebuješ puder, ki zagotavlja mat videz kože, brez pojave svetenja skozi dan.

Tisti pravi – L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

Tekoči puder, ki izpolnjuje vse naštete kriterije, vsekakor zastopa nova formula L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte. Namenjen je mastni koži in zagotavlja popolno mat prekrivnost ter obstojnost do 24 h*. Skrivnost nove formule počiva v tehnologiji, ki spaja serum za glajenje in visoko raven mineralnih pigmentov za matiran videz kože.

Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

S tem izdelkom boš našla prav takšno obstojnost, kot si jo vselej iskala, še posebej v času nošenja zaščitnih mask. Je povsem #maskfriendly, kar pomen, da ne pušča sledi, je dolgo obstojen in odporen na vodo, vlago in znoj. Poleg vsega tega vsebuje tudi SPF 18.

Vedno je lahko še boljše - L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer korektor

V dneh, ko si želiš na hitro steči iz hiše, vendar bi rada prekrila samo predel pod očmi, ki je zaradi mask še posebej opazen, lahko uporabiš korektor L'Oréal Paris Infallible More Than Concealer. Njegova sijajna formula poskrbi, da ga lahko uporabljaš tudi kot teči puder, in prav tako kot ta je tudi sam #maskfriendly** in ti zagotavlja popolno prekrivnost ter naraven videz predela okoli oči ali celega obraza.

Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

 Lahko si povsem prepričana v čudovit videz, ki te bo spremljal skozi ves dan. Koža ti bo hvaležna, okolica pa bo opazila tvojo samozavest in zadovoljstvo, saj si končno odkrila pravi puder za mastno kožo.

*Uporabniški test, 100 žensk

**Ne pušča sledi, dolgo obstojen, vodoodporen, odporen na vlago in znoj

Preberi še: O tem likalniku za lase se šepeta po vsem svetu: poglej si, zakaj!

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 290 Ambre Dore

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 90 Porcelaine Rose

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 155 Naturel Rose

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 175 Sable

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 200 Sable Dore

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 321

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 328

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris infaillible More Than Concealer 327

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder, mat, večerni make up , dnevni make up , L'Oréal Paris, Loreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Odkrij trend skinimalizma v negi kože

Morda ne veš točno, kaj je, vendar si ga zagotovo že srečala. Najsi bo na družabnih omrežjih ali obrazih prijateljic, trend, imenovan skinimalizem, ki...