Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

Od tega, kakšna je naša koža in kako zadovoljni smo z našim videzom, je odvisna samozavest, ki jo izžarevamo, prav tako pa je na obrazu in stanju kože kaj lahko prepoznati občutke negotovosti. Mastna koža je zelo pogost problem žensk in predstavlja izziv pri ličenju, posebej pri izbiri tekočega pudra, primernega za ta tip kože. Raziskovali smo in preizkušali izdelke na trgu, posvetovali smo se z izvedenci za ličenje, zdaj pa smo pripravljeni, da odgovorimo na vprašanje: kako izbrati najboljši puder za mastno kožo?

Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

Naraven videz kože

Pri mastni koži je izredno pomembno, da si povsem prepričana v rezultat, ki ga želiš doseči z izbranim izdelkom. Puder, ki kožo naredi gladko, svilnato in mehko, je hkrati puder, s katerim bo tvoja koža ohranila naraven videz skozi ves dan, saj daje učinek in občutek »druge kože«.

Obstojnost pudra

Obstojnost je drugi kriterij, na katerega moraš misliti ob nakupu pudra za mastno kožo. Pomembno je, da poiščeš dolgo obstojni puder, ki bo zdržal skozi ves dan in mu boš lahko zaupala skozi vse obveznosti, celo tek, trening in podobne telesne aktivnosti. Potrudi se torej, da poiščeš formulo, na katero ne vplivajta znoj in toplota ter se ne preslikava na oblačila.

Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

Mat prekritost

Eden od najhujših scenarijev, ki se ga bojimo vsi z mastno kožo, je svetenje tudi po ličenju, prav v trenutku, ko je najbolj pomembno, da smo videti čudovito. Za izenačenje barve in teksture kože, preprečevanje odvečnega svetenja in manjšo vidljivost por potrebuješ puder, ki ga lahko uporabljaš vsak dan in na oblačilih ne pušča sledi.

Tisti pravi – L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte

Tekoči puder, ki izpolnjuje vse naštete kriterije, je vsekakor nova formula L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte. Mat formula, namenjena mastni koži, ti bo zagotovila popolno mat prekritost, obstojno skozi ves dan. Skrivnost nove formule leži v posebni tehnologiji spajanja seruma za gladek in matiran videz kože z visoko koncentracijo pigmentov.

Kako izbrati najboljši puder za mastno kožo

S tem izdelkom si boš zagotovila prav takšno obstojnost, po kateri si do sedaj hrepenela, saj traja tudi do 24h*. Tekoči puder je namenjene mastni koži, vodoodporen, všeč pa ti bo tudi to, da nanj ne vplivata vlažnost zraka in znoj, prav tako ne pušča sledi na oblačilih. Vsebuje SPF 18, da te poleg vsega še zaščiti v sončnih dneh.

Lahko si prepričana v svoj popoln videz skozi ves dan. Koža ti bo hvaležna, okolica pa bo opazila tvojo samozavest in zadovoljstvo – vse to, ker si končno odkrila pravi puder za mastno kožo.

*Uporabniški test, 100 žensk

Preberi še: Bronzer kot rešitev za svetel ten

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 290 Ambre Dore

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 320 Caramel

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 90 Porcelaine Rose

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 155 Naturel Rose

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 175 Sable

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 200 Sable Dore

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Infallible 24-h Matte Cover 300 Ambre

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder, mat, večerni make up , dnevni make up , L'Oréal Paris, Loreal Paris

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Rok trajanja ličil: kdaj je čas za nova?

V tem času se bolj kot prej posvečamo negi kože in naš cilj je, da pod zaščitnimi maskami ohranimo čist, negovan ter lep obraz. Vendar pa še preradi p...