Kako izbrati popolno rdečo šminko

Zima je idealno obdobje, da začneš uporabljati rdečo šminko in vneseš malo živahnosti in vedrosti v mračen zimski outfit. Najbrž pa se sprašuješ, kako najti tisto popolno?  Strokovnjaki trdijo, da je rdečo šminko treba izbrati glede na osnovne barve tena. Naj ti torej naslednje vrstice predstavljajo smernice, ko se boš odpravila v iskanje popolne rdeče šminke.

Svetel ten


Po besedah strokovnjakov ima svetel tem poudarjen rožnat podton. Ravno zato dekletom svetlejšega tena najbolje pristajajo rdeče šminke z modrikastimi ali rožnatimi podtoni. Ti odtenki ustvarjajo popoln izgled vaših ustnic, ki se jim ne bo dalo upreti.

Bleda koža


Bleda koža ima po pravilu rumenkast podton. Če spadaš med bledolične lepotice, mora tvoja popolna rdeča šminka vsebovati nežne oranžkaste podtone. Ti koži prinašajo naraven, diamanten sijaj.

Koža karamelne barve


Ta tip kože ima rumen podton, zato strokovnjaki trdijo, da je za dekleta s tem tipom kože idealna izbira rdeča šminka v češnjevih odtenkih. Barva češnje na ustnicah ublaži rumene podtone kože in idealno poudari lepoto ustnic.

Temnejši ten


Enako kot pri koži karamelne barve, so rumeni podtoni značilni tudi za temnejši ten. S tem da temnejši ten dovoljuje eksperimentiranje z rdečimi odtenki. Tako za dnevno ličenje izberite odtenke maline, medtem ko naj v primeru bolj dramatičnega večernega videza vašo izbiro predstavlja šminka v odtenku rdečega vina.

Preberi še: Glamurozen look: Rdeča šminka in poudarjene oči

Za ta videz priporočamo

  • Lóreal Paris Color Rich Matte Coral Style

  • L'Oreal Paris Color Riche matte Plum Defile

  • L'oreal Paris Color Rich Matte Cherry Front

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction Mon Jules

Povezane teme: rdeča šminka , rdečilo za ustnice , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 odtenki šmink, ki bodo zaznamovali jesen

Pri Maybelline New York so za to jesen pripravili fantastično kolekcijo šmink Color Sensational Smoked Roses, ki bo moderen „smokey lips“ stil prenesl...