Kako izbrati pravi gel za umivanje?

V vročih poletnih mesecih je naš obraz izpostavljen soncu, visokim temperaturam in potenju, ter ga moramo zato še posebej očistiti vseh nečistoč, ličil in viška sebuma. Da bi bila tvoja koža očiščena in vidno lepša ter sveža, ti priporočamo Pure Clay gele. Odvisno od tega, kaj tvoja kože potrebuje, lahko izbereš eden izmed treh gelov, ki vsebujejo tudi glino.

Pure Clay Illuminating gel


Gel za čiščenje obraza z rastlinskim ogljem, ki ustvarja sijočo polt. Koža je trenutno očiščena in je videti sveža in sijoča.

Pure Clay Exfoliating  gel


Gel za čiščenje obraza z učinkom pilinga in ekstraktom rdeče alge. Koža v hipu postane bolj mehka in gladka, polt pa izenačena. Po enem tednu uporabe tega gela, pore postanejo bolj zožene, tekstura kože pa je vidno lepša.

Pure Clay Purifying gel


Za čiščenje in matiranje kože z ekstraktom evkaliptusa zmanjšuje sijaj na koži in jo pri tem očisti in zmehča. Z redno uporabo koža postane vidno lepša in lahko diha. In ne pozabi, da lahko od sedaj uživaš v čisti, lepši in sijoči koži vsak dan!

Preberi še: Pravila nega obraza po sončenju

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Black

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Green

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Black Red

Povezane teme: nega obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naredi sama: naravna nega obraza

Prav tako, kot se nagibamo k zdravim, organskim živilom, se tudi v vsakodnevni lepotni rutini trudimo, da naravna nega postane naša navada...