Kako izbrati pravo tekočo podlago?

Včasih je zelo težko najti izdelek, ki ustreza vaši koži. Ni nujno, da tekoča podlaga, ki odlično prekriva pomanjkljivosti, tudi ustreza vašemu tipu kože. Zato vam ponujamo tri nasvete, ki vam bodo pomagali pri izbiri vašega popolnega izdelka.  

Preberi še: Profesionalno ličenje korak za korakom

#1 Tip kože


Vsaka ženska mora vedeti, kateri tip kože ima. Obstaja velika razlika med mastno kožo in kožo z mastno T-cono. Zato morate vedeti, kakšna je vaša koža, da boste lahko izbrale tekočo podlago, ki vam bo ustrezala. Če še vedno niste prepričane, kateri tip kože imate, je najboljše, da obiščete strokovnjaka, ki bo določil tip vaše kože. Tako ne boste naredile napake pri izbiri in vaša koža vam bo pri tem hvaležna.

#2 Želeni učinek


Kaj želite doseči? To je zelo pomembno vprašanje. Če želite imeti gladko, svilnato in mehko kožo, potem izberite podlage z mat učinkom. Če iščete nežno prekrivnost in sijaj kože, potem si zagotovite tekočo podlago z lažjo teksturo, ki bo obrazu omogočila sijaj in svežino. Če imate številne pomanjkljivosti, ki jih želite prekriti, potem izberite podlage, ki omogočajo dobro prekrivnost. Tako boste prepričane, da boste videti čudovite skozi cel dan.  

Preberi še: Nesporen jesenski hit v svetu ličenja: nude črtalo za oči

#3 Kakovost izdelka


Pazite na sestavo podlage! Lahko se zgodi, da vam nekatera od sestavin povzroča težave in enostavno ne ustreza. Pomembno je vedeti da, ko izbirate tekočo podlago, izbirate tudi izdelek, ki bo obstojen na obrazu in koži ter bo tako vplival tudi na vaš videz. Vedno izberite podlago, ki bo omogočal koži, da diha!

Verjamemo, da vam bodo ta pravila olajšala izbiro in pomagala, da svojo lepoto poudarite na pravi način.

Preberi še: Tekoča podlaga in kompaktni puder

Preberi še: Postani mojstrica ličenja: Top 5 trikov z maskaro

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

  • Maybelline New York Super Stay 24h

  • Maybelline New York Affinitone

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako očistiti čopiče za ličenje

Se spomniš, kdaj si nazadnje očistila čopiče za ličenje...